Skip to main content

Korting op accessoires bij aantal Yamaha modellen

De Yamaha XSR700 en R7 zijn twee van de meest opwindende en meest veelzijdige motorfietsen in het middelzware segment. En met de retro-restylede XSR900 en zeer sportieve MT-10 speelt Yamaha ook in het zwaardere segment een onmiskenbaar grote rol. Behalve heel populair, zijn deze modellen nu ook nog eens heel betaalbaar. Tot half juli 2023 ontvang je namelijk tot maar liefst € 700,- korting op originele Yamaha-accessoires bij aanschaf van een XSR700 of R7 en tot € 900,- bij aanschaf van een nieuwe XSR900 of MT-10. De actie geldt voor alle Yamaha-accessoires die je tegelijk met je nieuwe XSR700, R7, XSR900 of MT-10 koopt. Zo maak je jouw nieuwe Yamaha echt uniek en bespaar je daar ook nog eens flink op! Welke Yamaha kies jij?

Yamaha XSR700: toegankelijk en veelzijdig

De XSR700 is een van Yamaha’s absolute verkooptoppers en dat is niet gek. Het is een toegankelijke en makkelijk handelbare motorfiets die prettig rijdt voor zowel nieuwe als ervaren rijders. Het tweedelige frame, de tankconstructie en het zadelontwerp maken de machine een perfecte basis om te customizen, terwijl het soepele CP2 motorblok met hoog koppel en het lage brandstofverbruik de motor perfect geschikt maken voor zowel dagelijks gebruik als avontuurlijke weekendjes weg. En ook qua accessoires is het veelzijdigheid wat de klok slaat. Van Vintech achterlichten tot een complete lijn stijlvolle Sport Heritage tassen, met de XSR700 (en zijn accessoires) kun je dit motorseizoen echt alle kanten op. Deze actie is geldig voor zowel de XSR700 als de uitgebreidere XSR700 Legacy.

Yamaha R7: sportief en stijlvol

De Yamaha R7 is stijlvol, snel en wendbaar en combineert sportprestaties met puur motorplezier. De frisse en felle 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring, zowel op het circuit als op de weg. De strakke achterkant en brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het pure DNA van de R-serie in zich mee. Als jij het maximale uit je R7 wil halen, kun je naast allerlei stijlvolle en sportieve accessoires kiezen voor het optionele Quick Shift Systeem voor naadloos opschakelen. Zeker met €700 korting wil je die kans niet laten schieten.

Yamaha XSR900: tijdloze stijl, hedendaagse prestaties

Laat je niet misleiden door de tijdloze stijl van de XSR900, want onder die 80’s sport-look schuilt serieuze high-performance technologie. De krachtige EU5 890 cc CP3-motor levert in combinatie met een lichtgewicht Deltabox-gestyled chassis, een radiale Brembo-hoofdcilinder en lichtgewicht Spinforged-wielen top-of-the-line hedendaagse prestaties. Hoe customize jij de jouwe?

Yamaha MT-10: durf jij hem aan?

Als jij niet terugdeinst voor pure performance dan kon dit weleens jouw nieuwe motorfiets zijn. Het nieuwste van het nieuwste in motor- en chassistechnologie en het meest geavanceerde pakket elektronische rijhulpmiddelen van Yamaha ooit, maken dit het ultieme in koppel, vermogen, wendbaarheid en gevoel. En dankzij een uitgebreid assortiment accessoires is de MT-10 ook nog eens volledig naar jouw wens te customizen. Deze actie is geldig voor de MT-10 evenals de exclusievere MT-10 SP.

Waar wacht je op?

Het motorseizoen is inmiddels echt losgebarsten, dus hoe eerder jij de stap zet, des te langer jouw seizoen duurt. Deze kortingsactie loopt van 15 mei tot 31 juli 2023. Voor meer info over deze vier populaire Yamaha-modellen en de actievoorwaarden ga je naar https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/acties/maak-jouw-yamaha-uniek-/.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws