Skip to main content

Kawasaki Ninja ZX-4RR Druijff Racing Special 2024

De Kawasaki Ninja ZX-4RR zal je verbazen op het circuit met zijn hoogtoerige karakter, waanzinnig geluid en uiterst wendbare handeling. Dé ideale circuit motor voor degene die zich volledig wil focussen op bochten snelheid en het uiterste uit zijn motor wil halen. Druijff Racing heeft als officiële Kawasaki race partner drie Druijff Racing Special (DRS) pakketten samengesteld voor de Ninja ZX-4RR. Let op: alle drie pakketten zijn uitsluitend voor circuitgebruik.

Ninja ZX-4RR DRS Track:

Standaard ZX-4RR voorzien van een onbespoten racekuip en ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuit gebruik. Een perfect instap model voor de liefhebber van circuitdagen die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: €9.599,- inclusief BTW (€7.933,- exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-4RR DRS Race:

Pakket voorzien van de volgende opties: onbespoten racekuip, raceruit, compleet RVS uitlaat systeem met stille demper en bijbehorende ecu mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslag beperkers, blokprotectie, radiateur protectie, stalen remleidingen zonder ABS, remhendel protectie en borgbouten voor remklauwen en oliestop, Vering aangepast op gewicht.

Prijs: €11.999,- inclusief BTW (€9.916,53 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-4RR DRS Pro:

Bevat het RACE pakket uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen: race tankdop, vering pakket met race voorvork cartridges en achter schokdemper, stuurdemper kit, race rem-schakel set, verstelbare clip-ons, contactslot verwijdert, MWR race luchtfilter, race mapping, vaste wielbussen, lichtgewicht accu en een 17mm rem pomp.

Prijs: €15.999,- inclusief BTW (€13.222,31 exclusief BTW en BPM)

Alle pakketten zijn uiteraard aan te passen naar uw wensen. De DRS uitvoeringen van de Ninja ZX-4RR worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit en race gebruik.

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Druijff Racing | Hullerpad 13Q, 6741 PA, Lunteren | www.superbikez.nl

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws