Skip to main content

Kawasaki Insurance in samenwerking met Combi Motors Verzekeringen.

Kawasaki Insurance is vanaf 5 juli 2023 af te sluiten bij de officiële Kawasaki dealers of via kawasakiinsurance.nl. Nieuwe en bestaande Kawasaki eigenaren kunnen vanaf heden hun Kawasaki verzekering afsluiten tegen een scherpe premie, met een uitstekende dekking en zeer belangrijk een
persoonlijke en professionele service.

Unieke elementen in de verzekering zijn onder andere dat er geen alarmverplichting geldt en er is geen eigen risico van toepassing bij schadeherstel bij een officiële Kawasaki dealer. Ook is pechhulp in heel Europa inbegrepen vanaf de WA Beperkt Casco dekking en wordt de klant uitstekend geholpen bij het verhalen van een schade, want de verhaalsrechtsbijstand verzekering is inclusief. Rijdt u liever niet in de winter? Dan biedt Kawasaki Insurance de mogelijkheid tot een winterstop aan.

Kawasaki Insurance biedt een uitstekende service en persoonlijk advies. Of u nu een hagelnieuwe Kawasaki rijdt of een gebruikte Kawasaki heeft aangeschaft, voor het beste advies kunt u altijd bij Kawasaki Insurance terecht. Kawasaki Insurance is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0172-427 295.

Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar www.kawasaki-insurance.nl

Marketing Manager Frank Zoontjes, Kawasaki Benelux:

“Kawasaki is een kwalitatief hoogstaand en innovatief merk. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten kunnen voorzien van bijpassende kwalitatieve services. Zo hebben we al Kawasaki Warranty Plus en Kawasaki Road Assist en nu door de samenwerking met Combi Motors Verzekeringen kunnen we nu ook Kawasaki Insurance aanbieden aan onze klanten.”

Commercieel Directeur Mark van Bentum, Combi Motors Verzekeringen:

“Het merk Kawasaki spreekt tot de verbeelding. Dit premium-merk sluit naadloos aan bij de kwaliteit en service die wij onze klanten ook al ruim 30 jaar bieden. Wij zijn heel blij dat we Kawasaki Insurance vanaf heden kunnen aanbieden en heten alle Kawasaki rijders dan ook van harte welkom!”

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws