Skip to main content

Kawasaki: gratis 4 jaar garantie en Road Assistance

VANAF NU 4 JAAR GARANTIE EN ROAD ASSISTANCE OP ELKE NIEUWE KAWASAKI MOTORFIETS

Kawasaki zal vanaf 1 december 2023 elke nieuwe gekentekende wegmotor uitrusten met vier jaar garantie zonder kilometerbeperking. Elke nieuwe Kawasaki wegmotor, van de Z125 tot de Ninja H2 SX SE, krijgt deze extra service nu automatisch bij registratie in de Benelux en hiermee wordt tevens de Kawasaki Road Assistance (Pech hulp voor onderweg) automatisch GRATIS mee verlengd tot 4 jaar. Het voertuig moet door Kawasaki Benelux geleverd zijn aan een van de officiële Kawasaki dealers.

Fabrieksgarantie plus verlengde garantie

De garantie van vier jaar bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar verlengde garantie van Kawasaki Benelux. Deze garantie-uitbreiding komt overeen met de voordelen die voorheen door K-Care WarrantyPlus werden gedekt. K-Care WarrantyPlus was een extra service van Kawasaki, die dus vanaf nu gratis wordt geïntegreerd in de 4 jaar garantie. De 4 jaar garantie geldt ook voor commerciële gebruikers van de motorfietsen, zoals rijscholen. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie en Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden bij de officiële Kawasaki dealer.

Theo Kruythof, Sales Manager Kawasaki Benelux:

“Deze stap is erg belangrijk voor ons, want Kawasaki staat voor kwaliteit en zekerheid. Met 4 jaar garantie en 4 jaar Road Assistance benadrukken we de hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid van onze bestaande motoren en die van onze nieuwe innovatieve HEV en EV-modellen. De Kawasaki fans kunnen hierdoor zorgeloos de komende 4 jaar optimaal genieten van hun Kawasaki.”

Let op: De garantie-uitbreiding geldt niet voor Kawasaki accessoires, ook niet als deze op een nieuwe editie of speciaal model zijn geleverd. De garantie op accessoires is 24 maanden. Schade door ouderdom of gebruik is uitgesloten. Motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt, zijn uitgesloten van de fabrieksgarantie en de garantie-uitbreiding – net als voorheen.      

Kawasaki

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws