Inhoud laatste MotoMe van 2017

MotoMe nummer 40 staat volledig in het teken staat van de Milanese Eicma-show en de belangrijkste nieuwe modellen die (zowel op twee wielen als twee benen) de revue passeren. Tussen de bedrijven door trekken we ook nog Carl Fogarty aan zijn tas, ondergaan we een spoedcursus Japans, crashen we de GSX-RR MotoGP-machine van Viñales en belichten we de wederopstanding van de (houd je vast) Nederlandse motorfietsbouw. Het legendarische Van Veen uit de jaren zeventig heeft namelijk eindelijk zijn opvolger in de vorm van het zo mogelijk nog exclusievere Van der Heide. 

En nu? Is het landerig luieren op tropische locaties begonnen voor het team van MotoMe? Driewerf neen! Overzee heeft zijn koffer alweer in de aanslag voor een testtrip richting Qatar voor het nieuwe ‘Beast’, de KTM 1290 Super Duke R, en in januari zullen Bart & Joost beiden de Fireblade SP en SP-2 onder handen nemen op het waanzinnige circuit van Portimão. Om maar twee hoogtepunten te noemen uit een trits testpresentaties en nieuwe onderwerpen die we vanaf komende februari op de digitale snelweg en RTL7 zullen slingeren. 

Zelf hoef je evenmin in een winterslaap te sukkelen. Want MotoMe staat aan de vooravond van opzienbarende ontwikkelingen, vernieuwingen en verbeteringen. Blijf ons volgen via de bekende kanalen. Tot gauw!

{snippet YTVideo|wshzbeFVs1s} 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief