Skip to main content

Husqvarna Motorcycles lanceert 2021 kledingcollectie enduro- en motorcross

Husqvarna Motorcycles laat weten dat de Functional Apparel Collection 2021 nu verkrijgbaar is. Voor dit jaar zijn spannende nieuwe enduro- en motorcrossreeksen gelanceerd, die het premium aanbod van Husqvarna Motorcycles aan kleding en beschermende uitrusting voor offroad- en straatrijders, zowel volwassenen als kinderen, nog verder uitbreiden. 

De vorig jaar geïntroduceerde Pursuit kledinglijn blijft beschikbaar voor eigenaren en fans van de straatmachines van Husqvarna Motorcycles. De Pursuit-lijn, die exclusief voor het merk wordt geproduceerd door Revit, combineert functionaliteit en bescherming met kwaliteit en comfort.
Met de Functional Apparel Collection 2021 hebben rijders van de offroadmachines van Husqvarna Motorcycles nieuwe manieren om zich op de uitdaging voor te bereiden. Net als de motorfietsen van het merk, is de enduro- en motorcrosskleding altijd in beweging om te voldoen aan de eisen van offroadrijders.

Gotland Jacket

Het gloednieuwe Gotland Jacket is extreem veelzijdig en zit boordevol functies. Een lichtgewicht, ademend, waterafstotend offroad enduro jack met multi-seizoen functies. Als de temperatuur stijgt, kan de Gotland Jacket ook als vest worden gebruikt, met mouwen die kunnen worden losgemaakt en opgeborgen in de grote cargozak aan de achterkant. De uitgebreide ventilatie laat koele lucht binnen en warme lucht buiten. Talrijke andere binnen- en buitenzakken maken de Gotland nog nuttiger, één van de binnenzakken is volledig waterdicht. Voorgevormde schouders en ellebogen plus reflecterende details zorgen voor comfort en bescherming.

Gotland Pants

Combineer de Gotland Jacket met de Gotland Pants. De lichte, duurzame en ademende Gotland Pants zijn met Cordura versterkt, bieden zeer effectieve ventilatie en zijn voorzien van hittebestendige en slijtvaste lederen knieversteviging.

Gotland Shirt

Het Gotland Shirt is een frisse kijk op een offroad basisstuk. Het moderne en tijdloze Gotland Shirt is licht en robuust, waterafstotend en toch ademend.

Gotland Waterproof Gear

Voor offroaddagen in nat weer bevat de nieuwe Functional Apparel Collection het Gotland Jacket en de Gotland Pants WP. Waterdichte, meerlaagse, functionele membranen houden de elementen op afstand. De slijtvaste constructie en het ontwerp zorgen er ook voor dat je gemakkelijk kunt bewegen en dat er voldoende ventilatie is.

Motocross Railed Gear

De nieuwe Railed Gear biedt een moderne, eersteklas motorcrossstijl in een breed assortiment, met de Moto 9 Flex Railed Helm van Bell, Racecraft+ Brillen van 100%, Railed Broeken en Railed en Railed Pro Shirts. Junior crossers kunnen meedoen met de actie met het Railed Kids Gear.

Offroad boots

Met de X-3 SRS en Crossfire 3 SRS laarzen is het nieuwe aanbod offroad-laarzen nu geschikt voor alle rijders, van instapper tot professional. Ze zijn exclusief ontworpen en geproduceerd voor Husqvarna Motorcycles door marktleider Sidi. 

De nieuwe Functional Apparel Collection 2021 is nu verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met uw Husqvarna Motorcycles dealer.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws