Skip to main content

Husqvarna 12eDrive en 16eDrive: elektrische loopfietsen voor kinderen van 3 tot 5 jaar

De Husqvarna 12eDrive en 16eDrive van Stacyc zijn de snelste manier om kinderen de basisbeginselen van tweewielerbalans en -controle onder de knie te laten krijgen. De 12eDrive en 16eDrive, met de spanning en opwinding van het vermogen dat wordt geleverd door een gashendel met draaimechanisme, maken leren zo leuk. De vaardigheden groeien in een mum van tijd en de eerste voorzichtige stappen leiden snel tot vertrouwen in de controle. 

De 12eDrive is ontworpen voor kinderen van 3 tot 5 jaar met een binnenbeenlengte van 35-51 cm. De kampioenen van morgen kunnen op hun eigen tempo beginnen, met een keuze uit drie vermogensniveaus, beginnend bij maximaal 8 km/u in de trainingmodus tot maximaal 14 km/u in de geavanceerde modus.

Een echte twistgrip-gashendel zorgt voor een lineaire levering, zodat kinderen leren hoe ze een gashendel moeten bedienen en hoe ze het vermogen kunnen regelen. Dankzij de ultralage zithoogte van slechts 33 cm van de 12eDrive kunnen jonge rijders hun voeten stevig op de grond houden bij stilstand, en ook gemakkelijk met een voet mee steppen om het evenwicht te bewaren tijdens het rijden.

De 12eDrive heeft 12″ composietwielen met luchtbanden, en een kindvriendelijk, handelbaar licht gewicht van 7,7 kg (inclusief accu).

De Husqvarna 16eDrive breidt het concept uit naar kinderen van 4 tot 8 jaar oud tot 34 kg en met een binnenbeenlengte van 45-61 cm. De 16eDrive heeft 16″ composiet wielen met luchtbanden. Drie vermogensstanden maken snelheden tot 21 km/u mogelijk, dus als kinderen zich zeker voelen, kunnen ze sneller gaan met een eenvoudige draai aan de gashendel.

Rijvaardigheid groeit snel met het vertrouwen, en de 16eDrive is ontworpen om het vertrouwen van jonge rijders op te bouwen. De zithoogte is 43 cm en met een gewicht van slechts 9 kg inclusief accu is de 16eDrive gemakkelijk te duwen en op te tillen, zodat kinderen na een valpartij snel weer aan de slag kunnen.

Zowel de 12eDrive als de 16eDrive hebben een batterijruntime van maximaal 60 minuten. De 2 Ah batterij van de 12eDrive heeft 30-60 minuten nodig om op te laden en de 16eDrive heeft een 4 Ah unit met een oplaadtijd van 45-60 minuten. Dankzij het snelle opladen stopt de actie niet lang en kan deze met een optionele tweede accu worden voortgezet. Dankzij hun lage gewicht kunnen beide loopfietsen gemakkelijk in een kofferbak worden getild om mee te nemen op gezinsuitstapjes.

De Husqvarna 12eDrive en 16eDrive zijn nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers. Beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Voor alle details over prijzen en beschikbaarheid, verwijzen wij u naar uw Husqvarna Motorcycles dealer.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws