Honda Fireblade Festival tijdens Bol d’Or 2017

Ter ere van het 25-jarig bestaan van de prestigieuze Fireblade, organiseert Honda een Fireblade Festival tijdens de Bol d’Or 24-uur race, op het circuit van Paul Ricard in Frankrijk. Als trotse Fireblade eigenaar, ongeacht uit welk modeljaar, maakt u kans hier op uitnodiging van Honda bij aanwezig te zijn. 

25 jaar Fireblade 
In 1992 introduceerde Honda de eerste Fireblade. Een iconisch model dat voortdurend doorontwikkeld is, met altijd als doel de beste rijbeleving te leveren met meer vermogen en minder gewicht. In 2017, 25 jaar later, viert Honda dit jubileum met een compleet nieuwe Fireblade CBR1000RR, Fireblade SP, de ‘Next Stage Total Control’ en nu dus een Festival tijdens de Bol d’Or. 

Honda Fireblade Festival 
Het Honda Fireblade Festival is een all-inclusive weekend tijdens de 24-uur race van Bol d’Or 2017, op 15-17 september aanstaande. Met een exclusieve Honda VIP camping, inclusief beveiligde parking en toegang tot de Honda Hospitality met tevens diverse pitbox en paddock tours. Daarnaast staat er tevens een meet-and-greet en ‘Friday night party’ met de Honda rijders en ambassadeurs – waaronder onder andere Freddie Spencer – gepland. En…. een exclusieve parade-lap met alle Fireblades, voor aanvang van de race, over het Paul Ricard circuit!

Winnen?
Er zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar voor trotse Fireblade eigenaren uit heel Europa, waarvan er voor de Benelux Fireblade eigenaren 10 zijn gereserveerd. Wat moet u doen om een van deze plekken te bemachtigen? Schrijf u hier in voor het gratis digitale Honda Motor Magazine, volg Honda Motorfietsen op Facebook en plaats daar de gekste foto van jezelf met uw eigen Fireblade en een motivatie waarom u de gelukkige winnaar zou moeten zijn. Uit alle Benelux inzendingen zullen 10 deelnemers geloot worden.

Duimen maar en blokkeer alvast 15-17 september 2017 in uw agenda!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief