Skip to main content

Goed nieuws voor motorrijders in regio Eindhoven! Na afgelopen winter gesloten te zijn geweest voor een mega-verbouwing, gaat op 31 maart 2019 Motoxtra weer open. Dit vieren zij groots. Deze 500m2 grote motorkledingzaak in Veldhoven is in handen van een nieuwe eigenaar, waardoor er de afgelopen winter een hoop is gebeurd! De winkel is compleet vernieuwd en zal vol komen te hangen met A-merken. Naast motorkleding kun je er ook terecht voor helmen van topmerken en motoronderhoudsproducten. Je vindt er vanaf de heropening merken als Shoei, Dainese, Rev’it, Shark, Alpinestars, Putoline, Held en ga zo maar door!

Motoxtra zit op een toplocatie voor motorrijders. De winkel is te vinden aan de rand van een mooi natuurgebied, nabij Eindhoven. Op deze locatie vind je ook een benzinestation, een eetgelegenheid en een motor-wasbox. Een perfecte combinatie om aan te doen tijdens een motorrit!
Op zondag 31 maart van 10:00 tot 18:00 vindt er een grote feestelijke heropening plaats.

Wat kan je verwachten? 
Ter ere van de heropening is er een enorme prijzenpot, gevuld met helmen, jassen, tassen en nog veel meer! Wil je kans maken op één van de prijzen? Volg MotoXtra op social media of kijk op de website! Motoxtra – Habraken 2601-2605 (SchippersStop), 5507 TR Veldhoven – 085 130 1969 – info@motoxtra.nl – https://motoxtra.nl/


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws