Skip to main content

Gratis check-up voor Royal Enfield eigenaren

Royal Enfield, wereldleider in het segment van middelgrote motorfietsen (250cc-750cc), kondigt de terugkeer aan van de “New Season Kickstarter” 2024 campagne, die zal lopen van maandag 18 maart tot zondag 28 april 2024.

“New Season Kickstarter” 2024: 18 maart tot 28 april

  • Een gratis 20-punten check-up inclusief ketting spannen en smeren
  • Een lijst met adviezen voor het onderhoud van de motor
  • De mogelijkheid om een proefrit te maken op de nieuwste Royal Enfield modellen

Met de lente in aantocht kunnen Royal Enfield klanten hun motor gratis laten nakijken, zodat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen en met een gerust hart de weg op kunnen.

Ketting: smeren en spannen

De Royal Enfield specialisten voeren een 20-punten check-up uit, inclusief controle van de kettingspanning en smering van de ketting. Neem contact op met uw Royal Enfield dealer om een afspraak te maken voor de gratis check-up.

Na de check-up door onze dealers ontvangen de klanten een lijst met adviezen voor het onderhoud van de motor. Tegelijkertijd kunnen Royal Enfield liefhebbers profiteren van dit moment met hun dealer om:

  • een onderhoudsbeurt te plannen
  • de motor voor te bereiden op het nieuwe seizoen
  • de nieuwe modellen Bullet 350, Himalayan 450 en Shotgun 650 te ontdekken

Over Royal Enfield

Royal Enfield, het oudste ononderbroken geproduceerde motorfietsmerk, maakt al sinds 1901 prachtig vervaardigde motorfietsen. Het van oorsprong Britse bedrijf opende in 1955 een fabriek in Madras in India. Dit is de basis geworden van waaruit Royal Enfield toonaangevend was voor de groei van het middelgrote tweewieler segment van India. Royal Enfield-motorfietsen zijn aantrekkelijk, ongecompliceerd, toegankelijk en plezierig om te rijden; een voertuig voor exploratie en zelfexpressie. Het is een benadering die het merk puur motorrijden noemt.

Het topaanbod van Royal Enfield bestaat uit de onlangs gelanceerde, stijlvolle Super Meteor 650, de nieuwe HNTR 350, de tijdloze Classic 350, de Meteor 350 Cruiser, de 650 parallelle twin-motorfietsen Interceptor en Continental GT, de avontuurlijke motorfietsen Himalayan en Scram 411 ADV Crossover, en de iconische Bullet 350.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws