Skip to main content

GasGas blijft trialmotoren maken, kondigt 2022 line-up aan

Bekend om hun minimale gewicht, bruikbaarheid en hoge prestaties, zijn we verheugd de wereldwijde beschikbaarheid van onze nieuwste TXT Racing- en TXT GP modellen te kunnen bevestigen. We blijven toonaangevende chassisprestaties en krachtige, compacte 2-taktmotoren leveren, en voor 2022 zijn alle acht van onze trial motoren verder verfijnd om Euro 5-compliant te worden. De motoren zijn schoner, net zo leuk om te rijden en blijven soepel, controleerbaar vermogen leveren over het hele toerentalbereik … precies zoals trialrijders willen. 

Met passie en precisie geassembleerd in onze productiefaciliteit in Girona, Spanje, blijven de TXT Racing- en TXT GP-modellen voor 2022 de norm bepalen voor de prestaties van trial motoren over de hele wereld. De TXT Racing-reeks behoudt zijn vier klassieke capaciteiten: 300cc, 280cc, 250cc en 125cc. Alle modellen worden aangedreven door onze supercompacte, krachtige 2-taktmotoren, ontworpen om een ​​sterk, koppelrijk vermogen te leveren dat perfect is voor supertechnische beklimmingen. 

Een ongeëvenaard rijgedrag is gegarandeerd op al onze trialfietsen dankzij de soepele en progressieve werking van de toonaangevende vering, die samenwerkt met het lichtgewicht stalen frame om nauwkeurige feedback van de rijder en volledige controle te garanderen. Met uitzonderlijke bouwkwaliteit, evenals toonaangevende innovaties en pure, competitieve styling en een compacte, minimalistische esthetiek, zijn onze TXT RACING trial motoren ongelooflijk veelzijdig en bieden onbeperkte mogelijkheden.

Onze TXT GP-fietsen zijn gefabriceerd met hetzelfde beproefde platform en dezelfde motorafmetingen als de TXT Racing-reeks en zijn wedstrijdklare machines, verfijnd en ontwikkeld voor serieuze competitie. Met toonaangevende vering, een koolstofvezel airbox en hoogwaardige componenten, zijn de TXT GP-modellen high-spec, high-performance motoren die ervoor zorgen dat het meest technische terrein met gemak kan worden beheerst. Voor 2022 zorgt een levendige, op GasGas Factory Racing geïnspireerde look ervoor dat de TXT GP-reeks scherp blijft.

 Raadpleeg uw plaatselijke geautoriseerde GasGas Motorcycle-dealer voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws