Skip to main content

Elektrische motorcross proberen? KTM Freeride E-XC testdag!

Motorclub De Bougie organiseert een tweetal activiteiten voor elektrisch motorcrossen. Zaterdag 10 februari 2018: KTM Freeride E-XC (Modeljaar 2017) testdag; op 10 februari a.s. kan er van 13:00-16:00 uur een ronde gereden worden op één van de 10 KTM Freeride E-XC motoren die voor deze dag ter beschikking staan. Zaterdag 17 februari 2018: KTM Freeride E-XC wedstrijddag. 

Maak kennis met elektrisch crossen! Ideaal voor éénieder die zo nu en dan eens willen rijden. Interessant voor crossers die een elektrische motor willen proberen. En een laagdrempelige manier voor beginners om kennis te maken met motorcross. Door de verschillende rijmodi is de KTM Freeride E-XC aan te passen naar het niveau van de rijder en daarmee toegankelijk voor iedereen! 

Op zaterdag 17 februari a.s. wordt er een wedstrijddag georganiseerd. Op deze dag kan de KTM Freeride E-XC in zijn wedstrijdelement getest worden. Beschik jij zelf al over een KTM Freeride E-XC, dan ben je van harte welkom. Wil je meedoen, maar ben je geen eigenaar van een KTM Freeride E-XC? Neem dan contact op met Motorclub De Bougie en huur een KTM Freeride E-XC. 

Wil je meer informatie over de KTM Freeride E-XC klik dan hier.

Vragen?
Neem dan contact op met Motorclub De Bougie: 
Motorclub De Bougie – Sportcomplex De Zes Molens – Vlietskade 1025 – 4241 WE Arkel – 0183 – 563 204 / 0183 – 647 528 – www.mcdebougie.nl 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws