Eerste GasGas straatmotoren in KTM-tijdperk: 2022 SM 700 en ES 700

Zeg maar hallo tegen de twee nieuwe, gloeiend hete singles in de stad – de GasGas SM 700 en de GasGas ES 700! Deze krachtige familieleden brengen het speelse en levendige GasGas-karakter op straat en bieden een aparte, rechtopstaande en uitnodigende manier van rijden. Met krachtige eencilindermotoren, messcherpe rijeigenschappen en de nieuwste rijhulpsystemen is het nog nooit zo leuk geweest om van straten in de stad en offroadavonturen te genieten. Een nieuwe smaak in het straatbeeld met onze levendige nieuwe supermoto- en enduromotoren met één cilinder.

GasGas gaat de straat op met SM 700 en ES 700

Net als bij onze offroadmotorfietsen gaat het er bij de introductie van de GasGas SM 700 en de GasGas ES 700 om dat we met iets anders komen, met motoren die een glimlach op het gezicht van mensen toveren. Met opvallende, betrouwbare, high-performance motorfietsen die ons Spaanse erfgoed en fun-loving persoonlijkheid weerspiegelen, verwelkomen we elk type rijder en moedigen we hen aan, Get on the gas!

De afgelopen twee jaar hebben we ons opnieuw gevestigd als een toonaangevende kracht op het gebied van offroadracen en -rijden. Door met succes een complete offroad line-up te introduceren, zijn we snel van de nieuwkomers naar het behalen van racezeges en kampioenstrofeeën gegaan. Maar we zijn niet alleen geïnteresseerd in de offroadwereld. Net als in het terrein willen we ons nu ook op de straat vestigen en daar serieus plezier beleven!

GasGas straatmotorfietsen hebben een wendbare, high-performance technische basis. Het trellis frame van chroom-molybdeenstaal is ontworpen om de allerbeste rijeigenschappen te bieden en is geconstrueerd met het laagst mogelijke gewicht. Het frame staat garant voor haarscherp bochtenwerk en stabiliteit in rechte lijn. Een swingarm van gegoten aluminium biedt precies de juiste hoeveelheid flexibiliteit om het onbeperkte vermogen over te brengen op de grond, terwijl een 13,5-liter brandstoftank in het polyamide subframe is geïntegreerd om het zwaartepunt zo laag mogelijk te houden. Voor totale controle en stabiliteit bij het insturen van de bochten zorgen de nieuwste Bosch ABS-systemen en een PASC-slipperkoppeling die de motor perfect uitbalanceert voor nauwkeurig bochtenwerk.

Het kloppend hart van deze motoren zijn ongetwijfeld de motoren! Met een maximumvermogen van 74 pk bij 8.000 tpm en een serieus koppel kun je deze veelzijdige motoren op je eigen manier berijden. Onder de frisse rode kleurstelling, die deze straatmodellen perfect afstemt op onze EC en MC line-up, gaat heel wat verborgen magie schuil. De hypermoderne elektronica zorgt altijd voor een nauwkeurige gasrespons bij voldoende vermogen, terwijl soepel schakelen in de zesversnellingsbak gegarandeerd is dankzij de geïntegreerde quickshifter.

De GasGas SM 700 en ES 700 zijn uitgerust met de nieuwste uitlaatsystemen die aan de EURO 5-norm voldoen, geavanceerde rijmodi en kwaliteitscomponenten en leveren puur rijplezier, zowel op de weg als offroad.

2022 GasGas EN700 SM700

2023 GasGas SM 700

De GasGas SM 700 is een supermoto met een grote cilinderinhoud die rijders garandeert dat ze altijd met een glimlach op hun gezicht aankomen, ongeacht waar ze heen gaan! Met een pittig vermogen dat perfect is voor levendig straatgebruik in de stad, levert de SM 700 toonaangevende prestaties, dynamisch rijgedrag op de weg, geavanceerde elektronica, samen met een levendige GasGas-look. Van A naar B komen was nog nooit zo gemakkelijk, plezierig en opwindend!

2022 GasGas ES 700

De ES 700 biedt een maximale veelzijdigheid zodat elke rit een plezierige wordt. Met deze motor kunnen alle rijders afgelegen paden verkennen, avonturen op verschillende ondergronden beleven of gewoon wat meer plezier aan hun dagelijkse woon-werkverkeer toevoegen. De GasGas ES 700 is een speelse, doe-het-alles-dubbelsporter die hoogwaardige, straatlegale prestaties combineert met bewezen offroadcapaciteiten om de speelse en levendige houding van GasGas met trots naar de straat te brengen. En met zijn 13,5-liter brandstoftank, comfortabele zitpositie, geavanceerde uitrusting en beproefde 74 pk sterke eencilindermotor is er geen plek waar de ES 700 niet heen wil. Hoe ver je ermee gaat, is aan jou!

Om ervoor te zorgen dat rijders het allerbeste uit de SM 700 en ES 700 halen, heeft GasGas een compleet gamma technische accessoires en kleding. GasGas heeft alle technische onderdelen die nodig zijn om de bescherming te verhogen, de stijl te verbeteren en nog meer topprestaties te leveren, zodat maatwerk en personalisatie super eenvoudig worden. Met het Supermoto Suit en de Supermoto Gloves kunnen rijders hard rijden in de wetenschap dat ze extreem goed beschermd zijn.

VOLLEDIG NIEUWE GASGAS CONFIGURATOR

Wist u dat u uw droom GasGas ES 700 of SM 700 zelf kunt samenstellen? Ga gewoon naar onze website en gebruik onze slimme configurator om de onderdelen en accessoires toe te voegen die u leuk vindt om de GasGas ES 700 of SM 700 helemaal van u te maken! Bouw hem op jouw manier met een simpele klik op een paar knoppen. Het is super effectief en ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, dus waar wacht je nog op? Get started!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief