Ducati ScramblerDag 2018: komende zaterdag in Zaltbommel

Op zaterdag 9 juni 2018 moet je in Zaltbommel zijn voor de tweede officiële ScramblerDag bij de Ducati Store! Meer dan ooit tevoren een dag voor alle liefhebbers van dit klassieke type moderne motoren, of het nou een Scrambler van Ducati, een Bonnie of een Neint is! (zie je welke enorm lollige grap we hier maken?) 

Het grote verschil met de editie van vorig jaar is, dat we in de zaak onze nieuwste aanwinst in de Scrambler-range hebben, namelijk de machtig leuke 1100 Scrambler, een flink sterkere Desmo ten opzichte van de 800’s. Zelf proberen en je weet het verschil! Tijdens de Scramblerdag beschikken we daarom niet alleen over onze eigen testmotoren, maar staan er ook nog eens extra fabrieksdemo’s klaar voor een unieke proefrit. Zo kan je die dag kiezen uit de iconisch ogende Desert Sled, de klassieke Classic en de stoere Full Throttle, maar dus ook uit de gloednieuwe 1100 Scramblers. Daarnaast hebben we e zeer volwassen Sixty2 klaarstaan voor A2-rijbewijshouders. Van een paar modellen hebben we er meer dan één, je komt dus altijd aan de beurt!

Als jij er een dagje uit van maakt, moeten wij er natuurlijk voor zorgen dat die ook echt compleet is. Daarom zorgen we voor de beste koffie en laten we de beste bakkers van Nederland hun lekkerste flammkuchen uit een authentiek Italiaanse foodtruck serveren. Gewoon lekker, maar ook de ideale ontspanning als je even wacht op je proefrit.

De kenners weten ondertussen dat het bij Ducati Zaltbommel altijd Italiaanser, mooier, groter en leuker kan. Dat geldt ook voor de ScramblerDag 2018, dus je kunt rekenen op veel meer Scrambler kleding, nog meer accessoires en volop hippe Scrambler goodies, allemaal in een speciale, gele Scrambler omgeving.

Wat is een evenement in Zaltbommel zonder speciale aanbieding? Juist ja! Dus als je tijdens de ScramblerDag een Scrambler aanschaft, scoor je een voucher ter waarde van € 250,-, vrij te besteden aan kleding of accessoires! Als je al een Scrambler hebt, ga je toch niet met lege handen weg die dag. Tenminste, wanneer je geluk heb, want dan maak je kans op een toffe prijs!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief