Ducati Scrambler 1100 testrijden tijdens Italië Smaak & Stijl Event

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2018 is het één en al Italië wat de klok slaat op het monumentale Kasteel de Haar. Tijdens het “Italië Evenement Smaak & Stijl” op het landgoed rondom het kasteel nabij Utrecht is ook Ducati aanwezig. U kunt daar dan ook de mooiste motoren uit Italië ontdekken en ter plekke met de gloednieuwe Ducati Scrambler 1100 testrijden. Een unieke gelegenheid om een uitgebreide testrit te maken op een leuke route rondom het kasteel! Er wordt onder begeleiding in kleine groepen gereden, waardoor u perfect kunt kennismaken met ons nieuwste model. Vergeet niet uw motorkleding, helm en motorrijbewijs mee te nemen. 

Met uw inschrijving voor de testrit heeft u ook de gelegenheid om dit prachtige evenement te ontdekken en te bezoeken. Een entreeticket kost €17,50, maar iedereen die zich opgeeft voor een testrit op de Scrambler 1100 krijgt van Ducati een gratis ticket voor het Italië evenement Smaak & Stijl, alsmede voor een extra gast.

Tijdens deze 15e editie zijn opnieuw tal van animaties en de beste producten uit het prachtige land van de vino, pasta en Ducati te vinden en te proeven.

Inschrijven testrit: https://www.eventboost.com/e/scrambler-1100-kasteel-de-haar/10863/ 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief