Ducati Panigale 959 Cup 2019: volledig verzorgd motorracen voor alle niveaus

Altijd al willen racen, maar nooit de kans gekregen? De snelste op straat, maar eindelijk begrepen dat het op het circuit veel veiliger is? Wel zin om aan wedstrijden mee te doen, maar geen zin in al het gedoe? Het antwoord is er nu: de volledig ontzorgde Ducati Panigale 959 Cup die in 2019 van start gaat op diverse circuits. Komend jaar krijgt zo iedereen de kans om te racen. Zonder moeilijk gedoe qua organisatie, zonder ingewikkelde opbouw en onderhoud van een circuitmotor. Gewoon plug & play racen voor Gentlemen Riders die alleen nog met helm en motorpak (ook daarbij kunnen we helpen) hoeven te komen. Luxe maar niet eens enorm duur, omdat we als organisatie alles gezamenlijk regelen, om zo tot een mooie competitie voor alle liefhebbers van hard motorrijden te komen.

Alles staat straks voor je klaar: jouw eigen Ducati Panigale 959 in volledige circuittrim, die dus jouw eigendom wordt. De organisatie ontzorgt je volledig en regelt dus alle volgende zaken, die allemaal INCLUSIEF zijn:
– Een nieuwe Ducati Panigale 959 circuitversie (zonder kenteken) met racekuip van Afix Moto in basiskleur wit, voorzien van complete stickerset met design en sponsor logo’s, professioneel gemaakt in samenwerking met Motorwrap.
11 races tijdens zes raceweekenden op uitdagende circuits in Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk in de Dutch Ducati Challenge, met een apart klassement en geweldige dag- en kampioenschapsprijzen voor de Ducati Panigale 959 Cup, die door Ducati Nederland en Pirelli ter beschikking worden gesteld.
– Jouw 959 is door Ducati Zaltbommel volledig circuitklaar opgebouwd en voorzien van een DPNS remschakelset, GB Racing valprotectie, Motul oliepakket en twee sets Pirelli racebanden, zodat je de eerste raceweekends gelijk al volledig bent voorbereid.
Paddockstand en CAPIT bandenwarmers
Circuitveringkit inbouw, met hulp bij de ideale afstelling door dé experts van HK Suspension.
– Ducati Zaltbommel, Nederlands’ grootste Ducati-dealer met enorm veel race-ervaring, doet in het seizoen één keer al het het onderhoud en verzorgt eventueel het vervoer van je motor van en naar de circuits waar de Ducati Panigale 959 Cup rijdt.
– Een voorjaarstraining in Zuid-Frankrijk
– Het inschrijfgeld van alle officiële Ducati Panigale 959 Cup races (exclusief de Ducat Club Race). Omdat je zelf eigenaar van de Panigale, kan je daarnaast zelf aan extra circuitdagen of andere wedstrijden deelnemen. 

Wat dat kost? €15.950,- Daarvoor word je eigenaar van de motorfiets, alle opgebouwde racematerialen en alle andere hierboven benoemde zaken. Daarnaast zal Ducati Zaltbommel er alles aan doen om je te ondersteunen, niet alleen technisch maar ook met raad en daad. Komt bij dat de races een onderdeel zijn van de Ducati Challenge, een raceklasse die bekend is om zijn laagdrempelige gezelligheid op de mooiste circuits.

We hebben geen kleine lettertjes. Wel een aantal duidelijke afspraken in grote letters, zodat je exact weet wat je mag verwachten. Eigendom, papieren, opbouw, ondersteuning; als grootste Ducati dealer van Nederland hebben we een naam hoog te houden en dat gaan we ook doen. Een groot aantal zaken ligt overigens vast, maar in overleg is alles mogelijk, zoals extra service, onderhoud of hulp.

In deze lijst staat nog niet omschreven waarom je dit zou willen. Zodoende nog even voor alle duidelijkheid; er is voor een motorrijder niks mooier dan racen. Maakt niet uit hoe snel of minder snel je bent. Inhalen van de man/vrouw voor je, dat geeft zo’n enorme kick, daar kan geen circuitdag tegenop.

Meer informatie: Ducati Zaltbommel, Schimminck 6, 5301 KR  Zaltbommel. Telefoon: 0418-513521, mail: info@ducatizaltbommel.nl.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief