Skip to main content

Bridgestone Simply Ride: pechgarantie op motorbanden

Voor motorrijders staat een lekke band bovenaan in de top tien van ergernissen. In tegenstelling tot bij een auto, tover je natuurlijk niet even een reserveband tevoorschijn. Dus je bent in een klap gedegradeerd van de snelste tot de langzaamste verkeersdeelnemer. Maar los van het gedoe om je motor of wiel bij de dealer te krijgen heeft het ook nog eens vervelende financiële consequenties. En zeker wanneer je net nieuwe banden hebt gekocht -en je zal zien dat je juist dán lek rijdt- kan een lekke band ook flink in de papieren gaan lopen. 

Simply Ride 
Maar niet wanneer je Bridgestone banden hebt gekocht. Wie nu een nieuwe set banden bij de deelnemende Bridgestone Biker’s Club dealer koopt, krijgt namelijk, volledig gratis, de unieke Simply Ride 24 maanden bandenpech garantie! Nee, de garantie voorkomt niet het lek rijden van je banden, maar neemt wel de vervelende financiële gevolgen daarvan weg. Rijd je lek, dan regelt de Simply Ride garantie dat je een nieuwe vervangende Bridgestone band krijgt. Afhankelijk van het restprofiel van de lekke band, kan dat een volledig gratis band zijn, of één met een zeer aantrekkelijke extra korting.
Wat de Simply Ride garantie echter helemaal uniek maakt, is dat deze ook van kracht is voor de banden van een nieuw te kopen motor, zelfs wanneer deze van een ander merk zijn! Overigens is het heel eenvoudig om in aanmerking te komen voor de gratis Simply Ride garantie: nieuwe Bridgestone banden kopen bij een deelnemende dealer, registreren op de site en het garantiecertificaat wordt je automatische toegestuurd. Meer info en deelnemende dealers: www.bridgestone-simplyride.eu


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws