Skip to main content

Bridgestone gratis 24 maanden Simply Ride lekrij garantie

We kennen het allemaal, balen wanneer je een lekke band rijdt. Soms is het duidelijk en zie je de spijker of schroef zo zitten, de andere keer is het zo’n geniepig glasscherfje dat je lang moet zoeken om het lek te vinden. Maar soms is het niet zo moeilijk. Zoals deze collega-motorrijder die net nieuwe banden had laten monteren en bij thuiskomst tot zijn verbijstering deze enorme schroef in zijn achterband ontdekte. En het meest opvallende, de band was dus niet lek. 

Gelukkig voor hem was het een band met de gratis 24 maanden Bridgestone Simply Ride lekrijgarantie. De band was weliswaar technisch gezien niet lek, maar wel was het karkas beschadigd en dus werd die daarom toch onder garantie vervangen. 

Wie nu een nieuwe set banden bij de deelnemende Bridgestone Biker’s Club dealer koopt, krijgt namelijk, volledig gratis, de unieke Simply Ride 24 maanden bandenpech garantie! Nee, de garantie voorkomt niet het lek rijden van je banden, maar neemt wel de vervelende financiële gevolgen daarvan weg. Rijd je lek, dan regelt de Simply Ride garantie dat je een nieuwe vervangende Bridgestone band krijgt. Afhankelijk van het restprofiel van de lekke band, kan dat een volledig gratis band zijn, of één met een zeer aantrekkelijke extra korting.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws