Skip to main content

Bihr importeur Shad motorbagage en -zadels voor Nederland en België

Bihr voegt Shad toe aan haar portfolio van merken. Shad is toonaangevend fabrikant van motorzadels, motorkoffers, soft bags en accessoires voor de aftermarket branche. Met deze toevoeging wordt Bihr officieel importeur van Shad voor de Benelux en Oostenrijk. Daarnaast zal Bihr de Spaanse distributie mede blijven ondersteunen. Het samenwerkingsverband kwam ruim twee jaar geleden tot stand binnen de Spaanse markt, waar Bihr zich aansloot bij Shad als officiële co-distributeur. Als gevolg van deze uitbreiding lanceert Bihr de nieuwe Terra-reeks, speciaal bestemd voor de allroad-rijder.

Over NAD/Shad:
NAD werd in 1973 in Barcelona opgericht. Met meer dan 45 jaar ervaring is NAD uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van motorzadels, koffers, tassen en accessoires voor de OEM en de aftermarket branche. Als merkonderdeel van NAD werd Shad in 1992 gelanceerd met een eigen product line-up, waarbij een fraaie vormgeving deel uitmaakt van het ontwikkelingsproces. Vandaag de dag zijn de Engineering- en Design-afdelingen gevestigd in Barcelona Headquarters vanwege hun strategische functie in het hart van de onderneming.

Over Bihr:
Bihr is de grootste en toonaangevend distributeur in Europa van onderdelen, accessoires, banden en kleding voor motoren, quads/ATV’s en scooters. Bihr werd opgericht in 1975 en heeft inmiddels vaste voet aan de grond in 15 landen, waaronder Frankrijk waar Bihr uniek marktleider is. Het portfolio omvat circa 300 merken en 200.000 items die verspreid worden over een netwerk van 14.000 dealers. Dit wordt mogelijk gemaakt door 400 werknemers, waaronder 70 interne verkoopvertegenwoordigers en 40 klantenservicemedewerkers. De kracht en basis van dit uitzonderlijke succes is van meet af aan te danken aan een veelomvattende dienstverlening en eersteklas logistiek. Dankzij een totale opslagruimte van meer dan 40.000 m², verdeeld over vier magazijnen, is Bihr in staat om nagenoeg alle Europese dealers binnen 24 uur te bevoorraden.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws