Skip to main content

Bell Broozer motorhelm weer leverbaar

 Wat werd gezien als een mooie aanvulling op het Bell assortiment blijkt een enorme verkoophit. De nieuwe Bell Broozer met z’n brute uitstraling heeft elke verwachting overtroffen. Motorrijders uit zowel de Streetfighter- als de Scrambler scene hebben de Bell Broozer inmiddels omarmd. Maar ook onder de V-Twin rijders heeft de Broozer een grote schare aan fans. 

Al snel na de introductie van de Broozer bleek dat de inschatting van verkoopaantallen niet toereikend was. Meteen is er een extra order geplaatst.  Door het adequaat reageren van het inkoopteam en de snelle reactie van het Amerikaanse topmerk Bell ligt de 2021 editie inmiddels ruimschoots in de winkel.

Wat is nu het geheim van deze helm? Volgens de experts is het vooral de combinatie van een brute streetfighter look, hoogwaardige specificaties in combinatie met zijn veelzijdigheid. De Broozer is te gebruiken als integraalhelm en als jethelm door het afneembare kinstuk. Uniek in de markt is dat de Broozer daarbij de P/J certificatie heeft gekregen, maximale veiligheid gegarandeerd dus. 

Dankzij de hoogwaardige specificaties weegt deze polycarbonaat helm slechts 1350 gram. Dit gewicht in combinatie met een EPS binnenlaag met verschillende hardheden garandeert maximaal draagcomfort. Alle versies levert BELL met een helder en een dark smoke vizier inclusief Nutrafog
II™ Anti-condens, Anti-scratch en UV-Bescherming. Deze high-end specificaties en een prijs van €259,99,- verklaren het grote succes van de Bell Broozer. De volledige line-up is leverbaar via het Bihr dealernetwerk van S tot XXL, voor € 259,99 

Certificering: DOT / ECE. Constructie: Lichtgewicht LG PC/ABS schaal. Ventilatie: Afsluitbare ventilatie op bovenkant helm en kinstuk. Energiemanagement: Dual-Density EPS Liner. 

OVERIGE EIGENSCHAPPEN

  • Afneembaar kinstuk voor 2-in-1 veelzijdigheid
  • Donker getint vizier meegeleverd
  • ECE gecertificeerd als P/J (integraal en jet)
  • Nutrafog II anti-condens, anti-scratch en UV beschermd vizier
  • 3 schaal en 3 EPS maten voor een persoonlijke pasvorm
  • Geschikt voor brildragers
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Gewatteerde kinband met microbuckle kinbandsluiting

 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws