8 juli Ducati ScramblerDag 2017 Zaltbommel

Op 8 juli moet je in Zaltbommel zijn voor de eerste officiële ScramblerDag 2017. Op die dag staat de enige Official Ducati Store van Nederland helemaal in het teken van de zo succesvolle Scrambler. Die dag beschikken we niet alleen over onze eigen testmotoren, maar zijn er ook nog eens extra fabrieksdemo’s voor een unieke proefrit. Zo kan je die dag kiezen uit de Scrambler Desert Sled, Scrambler Café Racer, Scrambler Icon en Scrambler Classic. Daarnaast hebben we ook de Scrambler Sixty2 klaarstaan voor A2-rijbewijshouders. Van een paar modellen hebben we er zelfs meer dan één, je komt dus altijd aan de beurt. 

De kenners weten ondertussen dat het bij Ducati Zaltbommel altijd Italiaanser, mooier, groter en leuker kan. Dat geldt ook voor de ScramblerDag 2017, dus je kunt rekenen op veel extra Scrambler kleding, nog meer accessoires en volop hippe Scrambler goodies, allemaal in een speciale, gele Scrambler omgeving. Heb je al een Ducati Scrambler? Kom dan die dag zeker langs voor een speciale verrassing!

Als jij er een dagje uit van maakt, moeten wij er natuurlijk voor zorgen dat die ook echt compleet is. Daarom zorgen we voor de beste koffie en laten we de beste bakkers van Nederland hun lekkerste flammkuchen uit een authentiek Italiaanse foodtruck serveren. Gewoon lekker, maar ook de ideale ontspanning als je even wacht op je proefrit.
Wat is een Scrambler evenement zonder speciale aanbieding? Juist ja! Dus als je tijdens de ScramblerDag een Scrambler aanschaft, scoor je een voucher ter waarde van € 250,-, vrij te besteden aan kleding of accessoires! Als je de aankoop van een Scrambler nog (héél even) uitstelt, ga je toch niet met lege handen weg die dag. Tenminste, wanneer je geluk hebt! Want als je een proefrit maakt op een Scrambler maak je kans op een heel weekend rijden op een Scramber naar keuze, of zo’n gave Scrambler helmtas, of zo’n überhippe baseballcap. Hoe cool is dat!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief