66.666 motorfietsen verkocht sinds oprichting ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

De coronacrisis raakt velen, ook in economische zin. Toch lijkt het qua verkoopcijfers van motoren mee te vallen. Er is zelfs een stijging in de verkoop van tweedehands motoren. Afgelopen maand was de beste maand ooit in de registratie van motorfietsen. Veel mensen hebben besloten toch (vaker) de motor te gaan pakken. Waar dat precies aan ligt is nog niet helemaal duidelijk, maar de coronacrisis speelt in ieder geval een grote rol. 

De cijfers van tweedehands motorverkopen liegen er niet om. Veel mensen die al een motor hadden pakken vaker de motor. Maar vooral veel mensen die geen motor (meer) hadden, hebben weer een motor aangeschaft. In Nederland zijn relatief weinig mensen met een motorrijbewijs in het bezit van een motor. Volgens BOVAG hebben 1,5 miljoen mensen in Nederland een motorrijbewijs, maar heeft slechts de helft daarvan een eigen motor.

De website ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl maakt er al jaren hun eigen missie van om mensen te helpen met een gemakkelijke en snelle verkoop van motorfietsen. Dit jaar hebben ze hun 66666ste motorfiets gevierd die via hen verkocht is.

Je motor verkopen kan op verschillende manieren. Het kan lang duren en een hoop gedoe opleveren. Wil jij snel en veilig van je motor af en duidelijk geïnformeerd worden tijdens de stappen die genomen worden? Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl helpt je bij de verkoop zodat jij je tijd aan andere dingen kunt besteden. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van je motor waar je tevreden op terugkijkt. Dat is de missie.

De voordelen van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
• Duidelijke persoonlijke communicatie
• Hulp van aanmelding tot overdracht
• Snelle verkoop
• Motor altijd opgehaald
• Geen risico’s met proefritjes, vals geld of vreemde types
• Vrijwaring aan huis
• Elke maand een nieuwe blog over motor gerelateerd nieuws
• 7 dagen per week geopend
• Service voor en door motorgekken


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief