Skip to main content

Kawasaki maakt de prijzen bekend van de 2021 Z650. Kawasaki is al jaren het grootste merk in het naked bike segment en de Z650 is één van Kawasaki’s bestsellers. Voor 2021 komt de Z650 in drie nieuwe kleuren en met een nieuw accessoirepakket. De populaire allrounder heeft een krachtig en zuinig parallel-twin motorblok met een zeer sterk middengebied, modern TFT kleuren display met Smartphone connectiviteit en LED verlichting. Het uiterst lichte Trellis frame zorgt voor de perfecte handling. Tevens is de Z650 ook geschikt voor A2 rijbewijshouders. De Z650 is de meest complete motor in zijn klasse.  De Z650 is verkrijgbaar voor de spectaculaire prijs van € 7.999,-. 

Kleuren en prijzen:  Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black, Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black enMetallic Spark Black. 
Accessoire pakketten met aantrekkelijk klantvoordeel: Sport Edition: smoked windscherm, tankpad, buddyseat cover € 299,-; Performance Edition: titanium Akrapovic uitlaat, smoked windscherm, tankpad, ​buddyseat cover € 1.399,-.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws