Skip to main content

2020 KTM 390 Adventure nu bij de dealers

KTM

Bevredig je rusteloze geest met de nieuwe KTM 390 Adventure. Deze compacte eencilinder reis-enduro machine heeft een sportief ontwerp, met de uitgebreide uitrusting en bewezen prestaties van de KTM Adeventure-reeks. De veelzijdige ergonomie, soepele stroomafgifte en innovatieve technologie komen allemaal samen in een comfortabel, lichtgewicht pakket dat is gebouwd voor diegenen die meer avontuur in hun dagelijks leven willen passen. 

KTM 390 Adventure uitgelicht 
De KTM 390 Adventure is de beste, meest geavanceerde en kostenbesparende instappunt voor rijers die al een tijdje naar dat ene pad naast het asfalt hebben gekeken en zich afvroegen ‘wat als …?’ Als inleidend speelgoed of hulpmiddel voor de wereld van lichte offroading en bredere avontuurlijke toeren kan hij niet worden verslagen. Dit komt zijn veerkrachtige motorprestaties (de krachtigste single in het klein Travel-Enduro segment), race-design erfgoed en aantrekkelijke hulpmiddelen voor rijders. Dit is een machine die het comfort en praktische aspecten van motorrijden (ergonomie, brandstofverbruik, emissies, navigatie) met de technische vereisten voor basis offroading effectief combineert (chassisontwerp, Offroad ABS, specifieke technische componenten).

Een geavanceerde, vloeistofgekoelde, eencilinder, 373 cc viertaktmotor drijft deze wendbare machine perfect in KTM’s wereld van Avontuur. De motor is uitgerust met een elektrische starter en bereikt een piekvermogen van 32 kW (43 pk) met een ongelooflijk krachtig 37 Nm koppel. De volledig verstelbare WP APEX-vering voor en achter werken perfect samen met het chassis voor comfort, controle en de ruimte om over meer uitdagende wegen te rijden.

De KTM 390 Adventure is klaar om direct vanaf de showroomvloer op avontuur te gaan, maar wanneer u hem op uw individuele behoeften wilt instellen, beschikken KTM PowerParts over een breed scala aan accessoires om uw rijervaring te verbeteren. Alle KTM PowerParts zijn speciaal ontwikkeld voor hun gekozen machine, zodat KTM-rijders alleen onderdelen krijgen die hun rit perfect aanvult en die belangrijke ‘fabrieksfit’ rechtstreeks van de dealer bieden.

Ontdek meer op https://www.ktm.com/en/travel/390-adventure/ 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws