Skip to main content

Premium Motors Apeldoorn wordt Honda dealer

Als allround motoronderneming kun je niet alleen sinds jaar en dag bij Premium Motors in Apeldoorn terecht voor kleding, onderdelen en kwalitatieve occasions, maar ook voor alle nieuwe Kawasaki-modellen, het Bagster Seat Center en Hyperpro Service Center. Daar gaat echter verandering in komen, en wel op een goede manier. Premium en Honda slaan de handen ineen: we worden per direct officieel Honda-dealer!

Na bijna tien jaar afwezigheid maakt het Japanse merk daarmee zijn rentree in de regio Apeldoorn en omstreken. Honda is nog altijd ’s werelds grootste motorfabrikant, wat zich onder meer weerspiegelt in een enorm breed modelgamma: van de iconische GL1800 Gold Wing met zescilinder boxermotor tot de avontuurlijke CRF1100L Africa Twin, en van de hypersportieve, dit jaar volledig vernieuwde CBR1000RR-R Fireblade tot de betaalbare allrounders uit de NC750-lijn, er is voor elk wat wils. Carol Mulder, eigenaar van Premium Motors, is dan ook zeer verheugd over de nieuwe samenwerking. “Of je nu jong of op leeftijd bent, man of vrouw, sport- of toerrijder, voor iedere motorrijder is er wel een passend model. Wat me als motorliefhebber echter ook aanspreekt, is dat Honda als merk open staat voor vernieuwing en niet bang is om nieuwe paden te betreden. Neem bijvoorbeeld de (semi-)automatische DCT transmissie, Honda is het enige merk dat deze unieke techniek op een groot deel van haar modellen aanbiedt. Dat vooruitstrevende past bij ons, wat dat betreft gaan we denk ik een mooie toekomst tegemoet samen!”

De eerste vruchten van de nieuwe samenwerking worden al op zeer korte termijn zichtbaar. Deze week al verwelkomen we de eerste nieuwe Honda’s in onze ruime showroom aan de Steenbokstraat 27 te Apeldoorn en verder staat op korte termijn het demopark met diverse Honda-modellen rijklaar voor de deur, zowel met een reguliere als met een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering.

Een mooie nieuwe tijd breekt aan, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Vanwege de coronacrisis is het momenteel een beetje behelpen, maar onze deuren zijn gewoon geopend en uiteraard staan we nog altijd met hetzelfde enthousiasme voor je klaar. Tot ziens in Apeldoorn. 


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws