Premium Motors Apeldoorn nu KTM Street Dealer

Vanaf december 2015 is Premium Motors officieel KTM Dealer. In Apeldoorn kunt u dan terecht voor het complete KTM Street assortiment, KTM PowerWear en KTM PowerParts. Premium Motors is in 2011 ontstaan vanuit pure passie voor het motorrijden. Een jong bedrijf dus, maar dan wel met ruim 25 jaar ervaring in de persoon van oprichter en eigenaar Carol Mulder. Als succesvol motorcross coureur, enthousiaste motorrijder en ervaren in- en verkoper van zowel nieuwe- als gebruikte motorfietsen kent hij de motorbranche als geen ander. Het motto van Premium Motors: ‘goed’ is niet goed genoeg, absolute perfectie is het streven. Dat begint bij de kwaliteit van de motoren, de beste garanties en aftersales. Afspraak is afspraak en dat uiteraard met een klantgerichte dosis flexibiliteit. 

Carol Mulder, eigenaar Premium motors: “Wij zijn er trots op dat ons snel groeiende bedrijf al voldoende gekwalificeerd is om ook KTM Street dealer te kunnen worden. We kijken uit naar eind november want dan verwachten we de eerste KTM’s in de showroom”.
Jeroen Punt, General Manager KTM: “Premium Motors is een mooie professionele motorzaak waar mensen met passie werken. Dit past precies in de KTM strategie. Wij zijn daarom ook erg verheugd dat Premium Motors ons merk wil vertegenwoordigen’’.

Openingstijden Premium Motors Apeldoorn:
Maandag: 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres Steenbokstraat 27, 7324 AZ Apeldoorn. Tel: 055-3602034. Website: www.premiummotors.nl

Jeroen Punt, General Manager KTM (links) en Carol Mulder, eigenaar Premium Motors


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief