Skip to main content

Peugeot Motorscooter XP400 in juli bij de dealer

De nieuwe XP400 is vanaf eind juli verkrijgbaar bij de officiële Peugeot dealer. Het model komt in 2 uitvoeringen; de Allure en de GT

– XP400 Allure met ABS voor € 9.999,- *

– XP400 GT met ABS voor € 10.499,- *

De XP400 Allure is verkrijgbaar in de kleuren: Sideral Mat Black en Aurora Satin Green, de XP400 GT is verkrijbaar in de kleur Shark Grey.

XP400: Een opvallende verschijning

De XP400 is een midsize-motorscooter. Ontwikkeld voor zowel het asfalt als de onverharde weg.

Opvallend is het grote 17-inch voorwiel. Dat is groter dan bij elke andere motorscooter in deze cc-klasse. De XP400 GT versie heeft 17 inch spaakwielen en extra een smoked windscherm. Het achterwiel is 15-inch.

Volgens Peugeot is de SUV de grootste inspiratiebron geweest bij het ontwerpen van de XP400. Het stoere uiterlijk van de SUV is met aandacht verwerkt in het uiterlijk van de XP400, met diverse motorfiets features en een hoge zit. Wat we ook terugzien vanuit de SUV is de dubbele koplampen voor met led-omlijning en achter een achterlicht waarin de klauw van de leeuw subtiel in is verwerkt. De SUV en de XP400 zijn goed in alles zonder specifiek ergens in uit te blinken. ‘Form follows Function’, zo verklaart Style Director Damien Basset de ontwerpkeuzes die zijn gemaakt.

De XP400 gaat de concurrentie aan met de Honda ADV350 en de Kymco DTX360.

(* getoonde prijs is rijklaar incl. btw en de BPM)

Peugeot Motorcycles

Peugeot Motorcycles bestaat 125 jaar en is eigendom van het Indiase motormerk Mahindra en de Duitse investeerder Mutares. Het 125 jubileum is een mooie gelegenheid om nieuwe modellen te introduceren waarvan de XP400 de eerste is.

Over Moteo Nederland bv

Moteo is één van de belangrijkste spelers waar het gaat om motorfietsonderdelen en accessoires. Moteo is bezig om zijn voorsprong steeds verder uit te breiden op de Europese markt. Moteo is ook een onafhankelijke speler in de import en distributie van gemotoriseerde tweewielers en de bijbehorende P&A in Europa. Haar portfolio bestaat uit wereldmerken zoals Suzuki, Benelli,Peugeot, SYM, Yadea en Vmoto/Super Soco. Moteo verdeeld meer dan 45.000 stuks per jaar via meer dan 1.800 verkooppunten.

Rijtest in Testmotor.nl

Rijtest zien? Zie Testmotor.nl: Test: 2023 Peugeot XP400 Motorscooter


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws