Skip to main content

Het is zover. Moto Hippo is gestart als één van de meest toonaangevende motorzaken van Noord-Holland en Friesland. Naast de dealerschappen van Ducati en Yamaha zijn we nu ook dealer van Moto Morini, en bieden we een breed aanbod van nieuwe motoren aan in alle prijsklassen en naar ieders voorkeur.

Uiteraard hebben we naast deze nieuwe motoren ook een uitgebreide collectie topoccasions, die met zorg zijn geselecteerd én jarenlang plezier garanderen. Natuurlijk kun je ook jouw motor bij ons inruilen. Ons verkoopteam geeft je graag alle informatie.

Als je een nieuwe motoroutfit zoekt, dan zit je in onze motorkledingshop helemaal goed. We hebben een brede en gevarieerde collectie van grote merken als Alpinestars, IXS, Ixon, Macna, Ducati, Richa, RST, Rusty Stitches, Scorpion, Shoei, Nolan, HJC, LS2 en Airoh. Bovendien zijn de kledingshop medewerkers opgeleid voor het unieke Shoei Personal Fitting Systeem. Omdat we Hyperpro Qualified Dealer zijn, kunnen we jouw motor perfect en veilig afstemmen voor het huidige verkeer.

Grande Opening op 27, 28 en 29 januari 2023

Dus kom langs op onze Grande Opening en kijk je ogen uit naar al het motornieuws van 2023. Ook Horizon motorreizen is aanwezig op zaterdag en zondag om je te informeren over de mooiste motorvakanties die je in 2023 kunt boeken.

 Uiteraard worden op deze dag naast onze vrolijke gezichten een hapje en een drankje geserveerd. Op zondag 29 januari hebben we live muziek in de tent.

Openingstijden Moto Hippo

Moto Hippo is tijdens de Grande Opening geopend op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De normale openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Adres Moto Hippo Hippolytushoef

Moto Hippo – Molenveld 7, 1777HN Hippolytushoef – https://motohippo.nl/

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws