Skip to main content

Opening MKC Motorkledingcenter Tilburg op 23 & 24 juli

Op zaterdag 23 juli en zondag 24 juli 2016 zal de nieuwe winkel van MKC worden geopend met een spetterend openingsweekend. Na maanden van voorbereiding en hard werken is onze superstore dan eindelijk klaar en kunnen we niet wachten om hem aan jullie te laten zien. Voor alle bezoekers staat er een gratis patatje klaar en maakt iedereen die een aankoop doet kans om een motor te winnen. 

Tijdens het openingsweekend is de winkel voor het eerst toegankelijk voor het grote publiek en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag openen we de winkel met een officieel moment om 10:00 uur en op zondag zal de winkel om 12:00 uur open gaan. Beide dagen sluit de winkel om 17:00 uur. Iedereen die tijdens het openingsweekend een aankoop doet bij één van de winkels of de webshop van MKC maakt kans op een motor naar keuze tot €6000,-! Voor alle bezoekers hebben we een gratis patatje geregeld en is er in en rondom onze winkel genoeg te doen bij stands van onze leveranciers. Zo is Alpinestars zelfs aanwezig met hun MotoGP hospitality truck.

De nieuwe winkel bevindt zich op de Professor Goossenslaan 28A in Tilburg, direct langs de A58 tussen Breda en Eindhoven. De winkel is gemakkelijk te bereiken en een echte ‘eye-catcher’ vanaf de snelweg. De riante aanwezigheid van parkeerplaatsen, verschillende sportwinkels, horeca faciliteiten en een bioscoop maken de locatie, genaamd ‘Euroscoop’, al een unieke plek. Met ruim 1500m2 vol mode en accessoires voor de motorrijder, wordt ook deze winkel een waar motorwalhalla. In MKC Tilburg zullen we enkel de beste en nieuwste producten van onze A-merken tonen. 

Veel van de vaste klanten kennen de enorm populaire videoreviews, die het team van MKC maakt om haar klanten alles te kunnen vertellen over de producten die zij aanbieden. In de vestiging in Tilburg is een volledig nieuwe opnamestudio gebouwd, waar de klanten een kijkje kunnen nemen achter de schermen. Zo kunnen zij met eigen ogen zien wie, hoe en waar deze video’s over de allernieuwste producten worden gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws