Open huis bij Ducati dealers

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart in Nederland en van 29 t/m zondag 31 maart in België openen de Ducati Dealers de deuren voor de officiële start van het nieuwe motorseizoen.

Tijdens de openhuis dagen is de nieuwe Multistrada 950 S voor het eerst te zien bij de dealers. De kleinste Ducati ‘multibike’ is ideaal voor dagelijks gebruik. Het beperkte gewicht en de 840 mm zadelhoogte zorgen voor wendbaarheid en rijgemak, terwijl de geavanceerde technologische uitrusting maximale veiligheid onder alle omstandigheden garandeert.

Kom met de openhuis dagen de nieuwe modellen uit het 2019 gamma testen. Ervaar zelf de passie van de nieuwe Ducati Diavel, Multistrada 950, Multistrada 1260 Enduro, Hypermotard, Hypermotard SP en de Scrambler 800 reeks tijdens een testrit.

Ducati heeft een uitgebreid assortiment aan motoren beschikbaar als A2 versie voor de jonge motorrijder, waaronder de nieuwe sportieve Hypermotard en Hypermotard SP, maar ook de SuperSport, Monster 797 en 821 en de gehele Scrambler familie, inclusief het Scrambler 1100 model.

Voor elk model zijn vele accessoires beschikbaar om uw motor naar wens aan te passen. Tevens heeft Ducati een uitgebreide motorkledingcollectie van een zeer hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan.

Ducati Services en de fabrieksgaranties zullen u ervan overtuigen dat de onderhoudsintervallen van Ducati langer en langer worden dankzij de betrouwbaarheid van Ducati. Zo moet de Desmo service slechts om de 30.000 km worden uitgevoerd, een maatstaf in de motorwereld.

Tijdens de Start of Season biedt Ducati speciale aanbiedingen aan die dromen waarmaken om elke dag een Ducati te rijden, de officiële Ducati dealers kunnen de toekomstige Ducatisti alles vertellen hierover.

Voor meer informatie over de Nederlandse openhuis dagen, klikt u hier.

Voor meer informatie over de Belgische open huis dagen, klikt u hier.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief