Skip to main content

Ontknoping MotoGP 2015 vanaf Valencia live op Eurosport

De MotoGP 2015 nadert z’n bloedstollende ontknoping. En wij zijn erbij, komend weekend in Valencia. Na een groots en meeslepend seizoen staat met de Grand Prix van Valencia het laatste en allesbeslissende raceweekend in de MotoGP voor de deur. Sportzender Eurosport doet vanaf komende vrijdag live, exclusief en uitgebreid verslag. De Grand Prix van Valencia wordt verreden op het 4 kilometer lange Comunitat Valenciana – Ricardo Tormo circuit. Valentino Rossi leidt de dans met 312 punten, op de voet gevolgd door Jorge Lorenzo, met slechts 7 puntjes minder. Op afstand volgt Marc Marquez, met 222 punten. 

Koploper Valentino ‘The Doctor’ Rossi start vooralsnog achteraan in Valencia omdat hij, na afloop van de Grand Prix van Maleisië, door de wedstrijdleiding werd bestraft voor zijn veelbesproken handelen in rechtstreeks duel met Marc Márquez, waarbij laatstgenoemde hard onderuit ging. Mede daardoor wordt de Grand Prix van Valencia voor nummer 2 Jorge ‘Por Fuera’ Lorenzo misschien toch nog het gedroomde slotstuk van een seizoen waarin hij tot nu toe, wat het algemeen klassement betreft, steeds zijn meerdere moest erkennen in zijn Italiaanse rivaal.

Alle vrije trainingen, kwalificaties en races in de Moto3, Moto2 en MotoGP zijn live te zien. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh. De presentatie is in handen van Samantha van Wijk. De Grand Prix van Valencia, zondag 8 november vanaf 13:45 uur live op Eurosport.

Alle uitzendtijden vindt u hier: MotoGP Valencia 2015: alle Eurosport tv-uitzendtijden

Bron: Eurosport Nederland


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws