Skip to main content

Ontdek Madagaskar met Touratech

Heeft u ooit gedroomd van het verkennen van een exotisch eiland op een motor? Deze droom kan nu uitkomen onder het motto “United People of Adventure”. Touratech oprichter Herbert Schwarz en zijn vrouw Ramona nodigen motorrijders uit zes continenten uit om mee te gaan op een avontuur op het eiland Madagaskar, uiteraard met volledig uitgeruste Touratech motoren en met de juiste kleding. Als u dit niet wilt missen kunt u zich anmelden met een korte video (in het Engels).

Madagaskar is één van de grootste eilanden in de wereld en boeit met zijn unieke flora en fauna, indrukwekkende landschappen en culturele diversiteit. Dit zal ook een belangrijke rol spelen in het “United People of Adventure “project. Elk van de zes teamleden komt uit een ander continent, dus motorrijders uit Europa, Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika evenals Oceanië / Australië zullen toetreden tot de Touratech bemanning in april 2016. “We zijn op zoek naar collegamotorrijders die, hoewel ze verschillende talen spreken, verschillende vaardigheden en talenten bezitten en uit verschillende culturele achtergronden komen, de liefde hebben voor het avontuurlijk motorrijden buiten de gebaande paden. Het team zal worden begeleid door een ervaren film- en fotocrew die al eerder deel uitmaakten van Touratech ritten in het verleden.

Het gaat allemaal over avontuur en teamgeest. Dus verwacht niet vooraf geboekte hotelkamers of bepaalde routes, maar zand, grind, modder en water daarvoor in de plaats. De motorrijders leren hoe men leeft op Madagascar, ondergaan onvergetelijke ervaringen en ontdekken één van de meest fascinerende eilanden ter wereld op de beste wijze met de beste motoren die momenteel beschikbaar zijn: Een BMW R 1200 GS Adventure, een F 800 GS Adventure, een Ducati Multistrada, een Honda Africa Twin 1000, een KTM Adventure 1190, een Suzuki DL 1000 V-Strom, een Triumph Tiger 800 XCX en een Yamaha Super Ténéré.

Touratech draagt zorg voor de complete motorkleding en betaalt de vliegtickets, er zullen er geen kosten zijn voor de deelnemers. Motorrijders die graag dit avontuur in april 2016 mee willen maken worden gevraagd om in drie minuten video in het Engels uit te leggen waarom ze een perfect team lid zijn voor “United People of Adventure “. De deadline voor de aanvraag is 15 december 2015. In de eerste selectiefase worden er twee kandidaten uit elk continent uitgenodigd voor een gesprek met Ramona en Herbert Schwarz. In dit persoonlijk gesprek zullen ze erachter te komen wie hun team past. De zes deelnemers worden aangekondigd in februari 2016. U vindt alle informatie en voorwaarden voor deelname aan www.real-adv.com.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws