Skip to main content

Ontdek Ducati tijdens de Motorbeurs Utrecht

Tijdens de 35ste editie van MOTORbeurs Utrecht toont Ducati maar liefst 5 compleet nieuwe modellen. Naast deze nieuwe motorfietsen is er veel aandacht voor de occasions uit het Ducati Approved programma.
Panigale V4 R
De maximale expressie van het race-DNA van Ducati, vergelijkbaar met een raceprototype als geen andere motor. Deze motor vormt de basis van de WSBK machine die vanaf dit jaar zal worden ingezet.
Diavel 1260 S
Krachtig. Gespierd. Maar ook wendbaar in de bochten voor maximaal rijplezier. De nieuwe Diavel 1260 combineert de prestaties van een big-naked met de ergonomie van een muscle cruiser.
Hypermotard 950 SP
Een uitdagende look, sportief en een onbevreesd karakter: de nieuwe Hypermotard 950 gaat terug naar de basis van de supermotard stijl zonder dat dit ten koste gaat van de sportieve essentie.
De nieuwe Multistrada 950 S
Een perfecte combinatie van wendbaarheid en geavanceerde technologie.
De nieuwe Multistrada 1260 Enduro
Breidt het concept van avontuur uit met een nieuwe Ducati Testastretta DVT 1262 motor met een volle koppelcurve en een vernieuwd chassis voor meer rijcomfort bij lage snelheden of bij het manoeuvreren.

Daarnaast zijn er 25 Ducati Approved occasions te vinden op de Ducati stand. Zeer jong gebruikte Ducati’s uit het officiële Ducati dealer netwerk met garantie en gecheckt volgens de voorwaarden en normen van het Ducati Approved programma. Ducati Approved motoren hebben gegarandeerd een kilometerstand lager dan 50.000 kilometer, Zijn onderhouden door gespecialiseerde Ducati Service en zijn exclusief voorzien van originele onderdelen, hebben Pechhulp in heel Europa en een hogere meerwaarde in de toekomst.
Tijdens Motorbeurs Utrecht is er een speciale beursactie op de Ducati Approved motoren op de Ducati stand van een verlengde garantie periode van 12 naar 24 maanden garantie.
De volgende Ducati Approved dealers informeren u graag over de beursactie en de Ducati Approved occasions: Ducati Zaltbommel, Moto Puro uit Nuenen, Star Twin Motors uit Loenen , Motortoer uit Amsterdam en Affetto uit Overasselt.

Op Motorbeurs Utrecht is het dit jaar ook mogelijk om zelf een Ducati te rijden op het testparcours. Er staat een uitgebreid aanbod Ducati modellen voor u klaar om een testrit te maken op het 4.000 m2 grote parcours.

De Ducati track day partner Track days 4 All is eveneens te vinden op de Ducati stand. Deze circuittrainingsorganisatie biedt de mogelijkheid om op een veilige manier alles uit uw Ducati of andere motor te halen. Naast het reguliere vrije rijden kan je ook voor specifieke personal coaching kiezen met video begeleiding . En verder is er een Panigale Experience voor zij die een Panigale willen testen op het circuit.

De Ducati stand staat in hal 7 met standnummer 7.A.010.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws