Skip to main content

Officiële MotoGP 17 game ligt vanaf nu in de winkel

MotoG 17 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS4, PS Pro, Xbox One en Windows PC/STEA. De game brengt alle coureurs, motors en tracks uit het MotoGP Championship-seizoen van 2017 en meer dan 70 historische coureurs: legendes die het Championship hebben gemaakt tot wat het nu is. Bovendien kun je in de nieuwe Manager Career mode zowel coureur als manager zijn, of het opnemen tegen de rest van de wereld in het eerste MotoGP eSport Championship.

MotoGP is een ode aan motors en dat blijkt uit o.a. het sound design: elk geluid is 100% echt, doordat de geluiden van de motors direct zijn opgenomen. Daarnaast zijn de artificial intelligence en de physics in MotoGP™17 verder verbeterd. Tegenstanders zijn nog competitiever en inhaalmanouevres en botsingen zijn hyper-realistisch, om spelers de meest authentieke game-ervaring te geven. Doordat de game op 60 frames per second loopt, heb je nog meer controle over je motor en draait alles nog soepeler.

Zoek je een grotere uitdaging? Dan kun je na het volbrengen van de rider career mode, die begint in de Red Bull MotoG Rookies Cup, een starten aan de Managerial Career mode. Bouw jouw team en breng ze van de Moto3™ naar de hoogste klassementen. Selecteer zorgvuldig je coureurs en personeel, schaf beter materiaal aan en vecht om aandacht van de sponsors.

MotoGP 17 laat je online spelen in de Co-op mode of het nieuwe MotoGP eSport Championship. Dit is een exclusief toernooi voor PS4 en PS4Pro, waarin je de beste spelers ter wereld uit kunt dagen. De 16 snelste spelers kwalificeren zich door 7 online events voor de grote finale tijdens de Valencia Grand Prix, die wereldwijd wordt uitgezonden. De beste spelers winnen een gloednieuwe BMW M240i en vele andere prijzen.

https://www.youtube.com/watch?v=dnj61-19W84|}


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws