Skip to main content

Officieel: 2020 Kawasaki Z650

Kawasaki is al jaren het grootste merk in het Naked Bike segment. Geen reden om gas terug te nemen. Voor 2020 komt Kawasaki met een grondig vernieuwde Z650. De Z650 kan terecht voortborduren op zijn immense populariteit als beste allround pakket in zijn segment. Naast een aangescherpt design krijgt de Z650 meer koppel, een prachtig TFT display met Smartphone connectiviteit en LED verlichting. De Z650 is de meest complete motor in zijn klasse!

 De Z650 is ontworpen met de unieke Kawasaki Sugomi design filosofie. Elke technische vooruitgang matched een styling element. De nieuwe Z650 – ook geschikt voor A2 rijbewijshouders – heeft een ongekend betrouwbaar parallel-twin motorblok dat voor 2020 nog sterker is geworden in het middengebied. Het koppelrijke motorblok zorgt voor sportieve prestaties. Hiernaast is de Z650 zuinig qua gebruik dus zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

 Het unieke en mooie Trellis buizenframe zorgt ervoor dat de nieuwe Z650 uitzonderlijk licht is, wat resulteert in de beste handling in zijn klasse. De Z650 heeft qua looks ‘brede schouders’ en een slanke topkuip. Het nieuwe ‘scherpe’ uiterlijk wordt afgemaakt door LED verlichting voor en achter.

 De Z650 is uitgerust met een verbluffend mooi en multifunctionele 10,9 cm TFT-kleurendisplay. Het display geeft informatie zoals onder andere huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter, ECO indicator en tevens heeft het display Bluetooth Smartphone connectiviteit. Via de Kawasaki Rideology app kan de rijder zo, naast alle normale meldingen, ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken.

 De nieuwe Z650 staat medio januari bij de Kawasaki dealer in de showroom in de kleuren:

 – Candy Lime Green / Metallic Spark Black

– Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black

– Metallic Spark Black

 Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws