Skip to main content

Nog twee Race-Kids kennismakingsdagen voor de zomerstop

race-kids

Zaterdag 23 juli vanaf 10 uur op circuit Raceway in Venray en zondag 24 augustus vanaf 10 uur op het TT-Junior Track te Assen. Dat zijn de twee opstap- en trainingsdagen van RACE-KIDS voor de zomerstop. Dan genieten de vrijwilligers van RACE-KIDS van hun welverdiende vakantie. Ruim 750 kinderen hebben tijdens 18 evenementen een fantastische motorbeleving ervaren dankzij de inzet van de vrijwilligers en ouders. Dat stimuleert het team van vrijwilligers om met veel enthousiasme op 8 augustus weer aan te vangen met de opstap op het TT junior track.

Aansluitend aan de zomerstop geldt een soort van werkvakantie, tijdens de drie dagen jeugd ‘summercamp’ van de KNMV. Op 9, 10 en 11 augustus zullen het merendeel van de 50 RACE-KIDS leden deelnemen aan dit vooral plezierige, sportieve en veelzijdige zomerkamp waarin uiteraard de motorsport wel centraal staat, maar er ook veel tijd is voor ‘gezinning’.

Als je kind zelf eerst nog wil motorrijden, dat gevoel wil ervaren, voordat het naar de vakantiebestemming afreist, kan dat dus nog dit weekeinde in Venray en Assen. Aanmelden gaat snel en eenvoudig via de aanmeldpagina op de RACE-KIDS.nl website. Aanmelden is gratis, deelnemen wordt pas op de dag zelf betaald. Ook de opstapdagen voor na de zomervakantie staan grotendeels al op de site vermeld. Ook daarvoor is aanmelden nu al mogelijk.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws