VoordeelHelmen motorkledingwinkel bij Wim ter Braake Motoren Nijeveen

Begin 2022 gaat de motorkledingafdeling van Wim ter Braake Motoren in Nijeveen op de schop, deze zal getransformeerd worden in een prachtige nieuwe VoordeelHelmen winkel. Met de opening van dit nieuwe filiaal (medio februari) telt VoordeelHelmen totaal 5 vestigingen in Nederland. Alle winkels van VoordeelHelmen delen het pand samen met een erkende motordealer, om zo onder één dak een compleet aanbod motoren en motorkleding aan te kunnen bieden. Dankzij de samenwerking met VoordeelHelmen komt er een compleet nieuwe collectie met scherpere prijzen en nóg meer A-merken. Overigens dekt de naam van VoordeelHelmen niet de lading; het bedrijf heeft gewoon een volledig motorkledingwinkel-aanbod.

“Onze klanten kunnen bij ons terecht voor de gehele motoroutfit en persoonlijk advies op maat. Wij staan voor goede service, goede prijzen en een lekker bakje koffie”, aldus Neal Gray, eigenaar en oprichter van het bedrijf. Eerder nam Gray van VoordeelHelmen.nl ook al de motorkledingafdelingen van vier andere motorzaken over; Motorcity Amsterdam, Motor Centrum Eibergen, Motor Centrum Rijen en NIWA motoren in Zwaagdijk.

Gray zegt komend jaar met dezelfde formule nog meer nieuwe winkels te gaan openen, met als einddoel landelijke dekking te krijgen.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief