Skip to main content

Nieuw in de Street lijn van Segura is de Uzy. Deze moderne interpretatie van de motorjeans past perfect bij de stijl van de retro- en urban rijder. Door de slimfit pasvorm sluit de Uzy mooi aan op het lichaam. Door de stretch stof blijft de motorjeans echter wel lekker soepel en is deze gemakkelijk aan te trekken.  De dunne stof is daarnaast voldoende koel op de warmere zomerdagen.

Ondanks de enkellaagsstof is de Segura Uzy nog steeds zeer veilig. Dit komt door het gebruik van Denim Cordura Stretch van Cordura van Invista. Om de Uzy nog veiliger te maken, is deze eveneens voorzien van ALPHA CE-level 1 protectie op de heupen en de knieën. Prettig is overigens dat deze protectie eenvoudig te verwijderen is. Hierdoor is de broek gemakkelijk uit te wassen, mocht dit nodig zijn.

Samen met Segura Natcho motorjas

Twee zakken aan de achterzijde en twee zakken aan de voorzijde bieden eveneens voldoende praktische opbergmogelijkheden voor zaken als een telefoon en (motor)sleutels. Er is eveneens de mogelijkheid voor een riem, waardoor een motorjas, zoals de Segura Natcho motorjas, gemakkelijk door middel van diens lussen aan de broek te bevestigen is.

Segura introduceert van de Uzy op dit moment twee nieuwe varianten. Daar waar de Uzy eerst enkel verkrijgbaar was in heren Blue, is daar nu de Uzy Black en Lady Uzy bij gekomen. Op deze manier biedt Segura een motorjeans die aansluit bij ieders stijl. Uiteraard met de kwalitatieve afwerking en hoogwaardig materiaalgebruik die u van Segura gewend bent.

Details Segura Uzy motorjeans

  • Maatvoering: S tot en met 4XL. Voor Lady Uzy: T0 tot en met T6.
  • Kleuren: Blue en Black. Lady Uzy: Blue.
  • Prijs: €229,99

Over Segura motorkleding

Sinds 1967 combineert Segura de perfecte pasvorm in combinatie met stijl. Vanaf de oprichting is Segura dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk onder de liefhebbers van retro-design. Uiteraard zonder in te boeten op kwaliteit en veiligheid. Binnen de segmenten Replika, Revival, Ikonic en Street biedt Segura lederen kleding, textiel kleding, handschoenen, schoenen, rugtassen en accessoires voor mannen en vrouwen.

Ondanks de retro invloeden staat de tijd bij Segura niet stil. Dit blijkt ook uit het nieuwe ‘ecofriendly’ label dat bestaat uit motorkleding van gerecyclede materialen. Uiteraard volledig veilig en CE-goedgekeurd.

Segura is beschikbaar bij een uitgebreid motordealernetwerk.

Over Trophy

Trophy BV is al sinds 2006 een vertrouwd gezicht. Door de jaren heen hebben we met ons team een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd in de Benelux en Duitsland. Dit is mede te danken aan ons vakkundige personeel en servicegerichte instelling. Hierdoor garanderen wij een optimale samenwerking met u als dealer. Ons merkenportfolio van Scorpion helmen, Bering motorkleding, Segura motorkleding en Bagster zadels sluit dan ook naadloos aan bij onze ambitie in het bieden van kwaliteit, innovatie en design.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws