Nieuw: De Hollandse Motorbeurs

Afgelopen woensdag werd er een toast uitgebracht op een nieuw evenement in Expo Haarlemmermeer: Dé Hollandse Motorbeurs. Op 16,17 en 18 november 2018 zal in Expo Haarlemmermeer de eerste editie worden gehouden van Dé Hollandse Motorbeurs, ofwel “Amsterdam Motorbike Show” zoals het door sommigen al wordt genoemd. Na ruim 20 jaar Dé Noordelijke Motorbeurs te hebben georganiseerd, is de organisatie door verschillende relaties gevraagd om ook een vergelijkbare motorbeurs te organiseren in het westen van het land. Een interessante gedachte waar de organisatie samen met Libéma, de partner in de TT-Hall in Assen, een vervolg aan heeft gegeven.

Libéma is ook eigenaar van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, onder de rook van Amsterdam. Het is een moderne locatie van ruim 20.000 m2, zeer centraal gelegen in het westen en goed bereikbaar vanuit alle richtingen via de A4, A5 en A9. Ook beschikt het complex over een grote parkeergelegenheid direct bij de hal, genoeg redenen voor de organisatie om voor deze locatie te kiezen.

Het weekend van 16,17 en 18 november is het 3e weekend waarin traditioneel de MotoRai werd gehouden en waarin veel nieuwigheden aan het publiek werden getoond. Tevens een goede periode voor veel aanbiedingen en leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Mooie beursaanbiedingen zullen er dan ook zeker zijn. Vanwege het weekend, de periode in het jaar, de locatie en de centrale plek in Noord- en Zuid-Holland (met 471.378 motorrijders!!), heeft de motorbranche Dé Hollandse Motorbeurs omarmd.

Inmiddels is de aanmeldingsperiode voor standhouders gestart en zijn er al veel inschrijvingen uit Nederland en zelfs Duitsland. De standhouders komen met nieuwe motoren, occasions, kleding, koffers/tassen, helmen, gereedschap, accessoires, merchandise, verhuur van motoren, verzekeringen, gehoorbescherming, leer, titanium race onderdelen, miniaturen, uitlaten, reizen, coating, te veel om op te noemen! Ook diverse (merken)clubs zullen deelnemen aan het evenement om leden te treffen en zich aan het motorpubliek te presenteren.

Voor meer informatie, tickets of deelname aan de beurs verwijzen we u graag naar www.dehollandsemotorbeurs.nl. Het laatste nieuws is ook te volgen via Twitter (@motorbeursholl) en Facebook (www.facebook.com/dehollandsemotorbeurs).

Dé Hollandse Motorbeurs in ’t kort:
Evenement : Dé Hollandse Motorbeurs
Data : 16, 17 en 18 november 2018
Locatie : Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (gelegen aan de N205)
Openingstijden : vrijdag 16 november : 18.00 – 22.00 uur
zaterdag 17 november : 10.00 – 18.00 uur
zondag 18 november : 10.00 – 18.00 uur
Toegangsprijs : volwassenen : € 12,00
65+-ers : € 6,-
kinderen t/m 12 jaar : gratis
Organisatie : Organisatiebureau Fremar b.v.
Website : www.dehollandsemotorbeurs.nl
Twitter : @motorbeursholl
Facebook : facebook.com/dehollandsemotorbeurs

Directeur van Expo Haarlemmermeer, Frank Duller (r) en beursmanager Paul van Put (l) van Organisatiebureau Fremar, heffen het glas op het nieuwe evenement: Dé Hollandse Motorbeurs.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief