Nieuwe Liqui Moly oliekast voor motorbedrijven

Juist kleine, onafhankelijke garages kennen het probleem dat tal van verschillende, speciale oliën op voorraad moeten worden gehouden, terwijl er maar weinig plaats voor opslag beschikbaar is. Een perfecte oplossing voor dat probleem is de oliekast, die Liqui Moly nu wereldwijd aanbiedt. Hierin laten zich maar liefst twaalf verschillende oliesoorten veilig en schoon gebruiksgereed opbergen. De nieuwe oliekast wordt door Liqui Moly op de Automechanika in Frankfurt (Duitsland) voorgesteld. 

In de metalen kast passen naar keuze ofwel twaalf 20 l-cans of acht 20-l cans en twee 60-l vaten. Zo laten zich tal van oliesoorten ruimtebesparend, overzichtelijk en binnen handbereik opbergen. De cans zijn niet staand, maar liggend opgesteld, zodat er altijd snel en zonder druppelen olie afgetapt kan worden. En mocht er toch eens wat gemorst worden, belandt dat in de verzinkte opvangbak. In de deuren zijn vakken uitgespaard, waarin hulpetiketten, oliewijzers en andere documentatie kunnen worden bewaard. De oliekast is bovendien afsluitbaar, zodat er geen olie kan verdwijnen. Daardoor is deze oliekast een schone, veilige en milieuveilige aangelegenheid.

In Duitsland is de oliekast al jarenlang een topper. Jaar in jaar uit kiezen honderden garages voor aanschaf. Kasten behoren niet direct tot de core business van motorolie- en additievenspecialist Liqui Moly, maar het bedrijf hecht er traditioneel veel waarde aan, niet alleen producten uit zijn kernassortiment te verkopen, maar daarnaast ook allerhande artikelen die het voor klanten gemakkelijker maken om de kernproducten te gebruiken en daarmee geld te verdienen. Oplossingspakketten zoals de oliekast vergemakkelijken de alledaagse routine in de garage. 

Tot dusver was de oliekast alleen in Duitsland en een paar andere landen verkrijgbaar. Nu wordt de succesformule uit Duitsland ook wereldwijd aangeboden. Op de Automechanika in Frankfurt, de grootste automotive aftermarket vakbeurs, wordt het oliekast-concept internationaal gepresenteerd. De Automechanika Frankfurt wordt van 13 tot en met 17 september in gehouden. U vindt Liqui Moly in hal 9.1 op stand C06.

Over Liqui Moly
Liqui Moly GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. Liqui Moly ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. Liqui Moly werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 120 andere landen.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief