Skip to main content

Nieuwe kleuren 2022 Honda Rebel en Gold Wing

Honda heeft voor 2022 verschillende modellen voorzien van een nieuwe kleurstelling en verschillende kleine updates. Hieronder van ieder model een korte samenvatting van de verschillinde wijzigingen.

Honda GL 1800 Gold Wing

De Gold Wing staat bekend als Honda’s baanbrekende touring-vlaggenschip. Voor MY18 verscheen een herboren versie van het model. Het gewicht nam drastisch af, vooraan maakte een dubbele wishbone-ophanging z’n opwachting en het flat-six motorblok was gloednieuw. Met geavanceerde technologie zoals een 7 inch TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay, Android Auto, een elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi en Hill Start Assist, bevestigt de Gold Wing zijn status als vaandeldrager voor nieuwe technologie. In 2022 zal het model enkel te verkrijgen zijn met automatische DCT (Dual Clutch Transmission) met zeven versnellingen en in één nieuwe en eigentijdse kleurstelling: Mat Jeans Blue Metallic.

Lees hier alles over de Honda GL1800 Gold Wing

Honda Gold Wing Tour

Honda’s luxueuze Gold Wing Tour verscheen herboren in MY18. Het gewicht nam drastisch af, vooraan verscheen een dubbele wishbone-ophanging en het flat-six motorblok was gloednieuw. In 2022 verschijnt het model in twee nieuwe, prachtige kleurstellingen. De specificaties van dit vlaggenschip lijken eindeloos en onderlijnen zijn status als koploper op vlak van nieuwe technologie: keuze uit manuele versnellingsbak met zes versnellingen of DCT met zeven versnellingen, een 7 inch TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay, Android Auto, elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi, HSTC en Hill Start Assist.

Lees hier alles over de Honda Gold Wing Tour

Honda CMX1100 Rebel

Honda’s supercoole CMX1100 Rebel is de ideale motor voor zowel een opwindende als ontspannende rit, waarbij de nieuwe kleurstelling voor 22YM ‘m zelfs nog aantrekkelijker maakt. De 1.084 cc grote paralleltwin levert een serieus vermogen en jaagt een vette soundtrack door de uitlaat. Met het Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Cruise Control en drie rijmodi bestuurd door het Throttle By Wire-systeem is de grote Rebel bovendien voorzien van een aanzienlijk elektronicapakket. Kwaliteitsonderdelen zoals de 43 mm cartridge-style voorvork, ‘piggyback’ schokdemper achteraan en de radiaal gemonteerde vierzuigerremklauw vooraan. Alle verlichting is LED, het LCD-display is negatief en een Dual Clutch Transmission (DCT) staat in de optiecatalogus.

Lees hier alles over de Honda CMX1100 Rebel

Honda CMX500 Rebel

De Rebel, Honda’s A2-rijbewijsvriendelijke 500 cc paralleltwin compacte cruiser, verschijnt voor MY22 in een frisse nieuwe kleurstelling. De standaarduitrusting bestaat uit een assist-/slipperkoppeling, LED-verlichting en een versnellingsindicator. Honda brengt ook de Rebel S-versie op de markt met fabrieksaccessoires zoals een koplampkuip, zadelbekleding met diamantpatroon en zwarte voorvorkkappen en beschermrubbers.

Lees hier alles over de Honda CMX500 Rebel

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws