Nieuwe eigenaar reisbureau Vrije Toering Organisatie – VTO total care

Jurgen en Petra Rouwhorst zetten samen het werk van Tom Boudewijns voort. Na 30 jaar was het voor Boudewijns mooi geweest en stopt hij met zijn reisbureau VTO total care. VTO is gespecialiseerd in vakantiereizen voor zowel motor als auto. Nadat Tom Boudewijns begin januari meldde dat hij gestopt was met zijn activiteiten, hebben de nieuwe eigenaren direct contact opgenomen om te praten over mogelijke doorstart. Gezien de gelijke inzichten waren ze er snel uit en is 29 januari de handtekening gezet. Per 4 februari 2020 is VTO total care officieel voortgezet. 

De passie voor het maken van routes en reizen is iets wat Tom en Jurgen delen en beide combineren ze dit met het rijden op hun Goldwing. In de afgelopen 30 jaar zijn prachtige vakanties ontstaan die zich voornamelijk onderscheiden door de hoge mate van kwaliteit in zowel hotels als routes. Alle vakanties zijn zowel geschikt voor de motorrijder als voor autoliefhebbers. Jurgen is zelf al jaren actief als toercommissaris in het maken van dagtochten en meerdaagse vakanties binnen zijn vereniging en met deze doorstart wordt een persoonlijke droom verwezenlijkt.

Jurgen geeft aan: “voor het geld doen we het niet, want rijk worden we er niet van. Overal kun je tegenwoordig routes vandaan halen, dat is geen enkel probleem. Maar lang niet iedereen is hier bedreven in of heeft er de tijd voor. Daarom besteden wij onze tijd graag aan het maken van de perfecte vakantie, zodat het andere geen tijd kost en wel de garantie hebben om een mooie vakantie”.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief