Nieuwe 2020 Ducati modellen op Auto & Moto Salon van Brussel

Het Auto & Moto Salon van Brussel gaat vanaf vrijdag 10 januari 2020 officieel open voor het publiek, hier zal Ducati de nieuwigheden voor 2020 voorstellen aan de bezoekers. Ontdek de nieuwe modellen op de Ducati stand in hal 9 met standnummer 9.06. 

Streetfighter V4, de super-naked V4 met hoog en breed stuur, 178 kg gewicht, Desmosedici Stradale 1.103 cc motorblok met 208 pk, biplane winglets en een elektronisch pakket van de nieuwste generatie. Een motorfiets die de topprestaties niet verbergt, maar die ook bij dagelijks gebruik plezier garandeert.

Panigale V2 , de tweecilinder Panigale is compleet vernieuwd, met geavanceerde, op het Inertial Platform gebaseerde elektronica en biedt, mede dankzij een comfortabel zadel en de vering, betere en veiligere sportprestaties, terwijl het rijden op de weg aangenamer en gebruiksvriendelijker is dan ooit.

Panigale V4, een reeks aërodynamische veranderingen in het kuipwerk, het chassis, de elektronische controle en de Ride by Wire mapping zorgt voor een gebruiksvriendelijker rijgedrag en maakt de motorfiets tegelijkertijd sneller, niet alleen op individuele ronden, maar gedurende hele sessies.

Multistrada 1260 S Grand Tour, een speciale versie van de 1260 S, ontworpen voor diegenen die de kilometers willen afmalen zonder het comfort op te geven. En op alle modellen van de Multistrada familie uit het 2020 gamma, biedt Ducati nu 4Ever Multistrada aan, een garantie van 4 jaar met een onbeperkt aantal kilometers.

Scrambler 800 Dark, het instapmodel van het Scrambler gamma is ontworpen om het essentiële karakter van deze iconische motorfiets optimaal tot uitdrukking te brengen: twee wielen, een breed stuur, een eenvoudig motorontwerp en veel plezier.

Tentoongestelde motoren op de Ducati stand:

New Multistrada 1260 S Grand Tour – Grand Tour Livery
New Streetfighter V4S – Ducati Red
New Panigale V2 – Ducati Red
New Panigale V4S – Ducati Red
New Scrambler 800 – Dark
New colour Monster 1200 S – Black on Black – Accessoires
Monster 821 S – Stealth
Hypermotard – Ducati Red – Accessoires
SuperSport S – Star White Silk – Accessoires
Multistrada 950 S – Ducati Red
Diavel 1260 – Sandstone Grey
Scrambler 800 Full Throttle – Hooligan Livery – Accessoires
Scrambler 1100 Sport – Viper Black – Accessoires

Het Salon zal geopend zijn voor het publiek van vrijdag 10 tot en met zondag 19 januari 2020 van 10.30 tot 19.00 uur. Er worden drie nocturnes georganiseerd op vrijdag 10 januari, maandag 13 januari en vrijdag 17 januari van 11.00 tot 22.00 uur. Wij hopen u te mogen verwelkomen op de Ducati stand waar de Ducati dealers u graag informeren over de nieuwe modellen en de aantrekkelijke Saloncondities voor professionelen en particulieren. 

Meer informatie vindt u op www.autosalon.be


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief