Skip to main content

Nieuwe Arai SZ-Ram X jethelm

De nieuwste benchmark op het gebied van jethelmen en opvolger van de X-Tend is de geheel nieuwe Arai SZ-Ram X. De SZ-Ram X is de ideale helm voor toerrijders en commuters welke grote waarde hechten aan veiligheid en comfort. De helm is uiteraard gefabriceerd van de unieke en zeer sterke Arai superfibers. De helm is mede door de volledige uitneembare voering (wangstukken & interieur) voorzien van de zeer comfortabele Arai pasvorm. De voering is van Eco Pure Liner welke zorg draagt voor een continue droog en fris gevoel ook tijdens de langere ritten.

De ventilatie van de helm is op vele punten sterk verbeterd mede door de optimale beluchting en de diffusers. De nieuwe diffusers zijn 20 mm langer dan de voorloper en zorgen in combinatie met de airwing voor een nog betere ventilatie en stabiliteit. De SZ-Ram X heeft identieke diffusers welke gebruikt worden bij de icoon van de helmenmarkt de Arai RX-7V. De nieuwe IC Duct5 zorgt voor maar liefst 11% meer airflow dan de vorige IC-Duct. De nieuwe bediening maakt het tevens eenvoudiger de ventilatie te openen en te sluiten. De ventilatie heeft maar liefst drie standen (volledig open, half open en gesloten).

Maten en prijzen
De helm is leverbaar in de Uni kleuren Frost Black en Diamond White. Later dit jaar volgen de designs. De prijs voor de Unikleuren bedraagt € 549.- en voor de designs € 649,- leverbaar in de maten XS t/m XXL.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws