Skip to main content

Nieuwe 2023 kleuren voor Honda CB1000R, CMX500 Rebel en Monkey

Drie van Honda’s meest visueel onderscheidende modellen ontvangen updates voor het jaar 2023. Een nieuwe CB1000R Black Edition voegt zich bij de Neo Sports Café-familie; de CMX500 Rebel, Europa’s meest populaire model in de custom-categorie van de afgelopen twee jaar, krijgt een compleet nieuwe reeks eigentijdse kleuren en de ‘S’-editie is verkrijgbaar in een nieuwe dynamische kleur. De prachtige Monkey krijgt kleurupdates die een eerbetoon zijn aan de klassieke ontwerpen van de jaren 60.

  • De CB1000R Black Edition is nu ook verkrijgbaar in Mat Jeans Blue Metallic
  • Nieuw Bordeaux Red Metallic voor CB1000R
  • De CMX500 Rebel-reeks bevat een nieuwe Titanium Metallic ‘S’-editie en drie nieuwe kleuren
  • Nieuwe kleuren voor de Monkey zijn een eerbetoon aan het klassieke origineel uit de jaren 60

2023 Honda CB1000R

Een nieuwe Mat Jeans Blue Metallic CB1000R ‘Black Edition’ voegt zich bij de bestaande Black Edition-versie aan het hoofd van Honda’s Neo Sports Café-familie. Beide kleuren hebben een nieuw zilveraccent op de tank dat past bij de zorgvuldig geselecteerde machinaal bewerkte aluminium details op de wielspaken, achterbrugplaten, motorkappen en stuurklemmen. De gestroomlijnde en agressieve look wordt afgewerkt met de in kleur afgestemde cover voor het duozadel. De standaard CB1000R heeft ook een nieuwe look voor 2023, verkrijgbaar in een stijlvolle nieuwe Bordeaux Red Metallic kleurstelling.

2023 Honda CMX500 Rebel

De CMX500 Rebel, Honda’s A2-vriendelijke 500cc paralleltweecilinder compacte cruiser, is al twee jaar Europa’s best verkochte model in de custom-categorie. Toegankelijk, gemakkelijk te rijden en gemakkelijk om mee te leven, heeft de Rebel een aantrekkelijke standaardspecificatie met onder meer een assist-/slipperkoppeling, ledverlichting en een versnellingsindicator.

Voor 2023 krijgt de CMX500 Rebel drie gloednieuwe eigentijdse lakopties: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smokey Grey en Candy Diesel Red. De CMX500 Rebel ‘S’-versie, die een reeks praktische en aantrekkelijke fabrieksaccessoires omvat, waaronder een koplampkap, geheel zwarte vorkafdekkingen en vorkbeenkappen plus zadel in diamantgestikte stijl, is nu verkrijgbaar in het dynamische nieuwe Titanium Metallic.

2023 Honda Monkey

De Honda Monkey blijft wegen in heel Europa opvrolijken sinds de herintroductie vorig jaar. Voor 2023 zal de Monkey beschikbaar zijn in het nieuwe Pearl Shining Black en geüpdatete Banana Yellow en Pearl Nebula Red. Alle drie hebben een frame, vork, achterbrug en achtervering in bijpassende kleur, plus een geruite zadelbekleding en een stijlvol benzinetank design die verwijzen naar de klassieke Monkey-stijl uit de late jaren 60.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws