Skip to main content

De Vespa Notte is de nieuwste speciale editie van de klassieke Italiaanse scooter. Hij is uitgevoerd in elegant zwart en te bestellen als Sprint 50 Notte, 125 Notte en GTS Super 300 Notte.

De Vespa kan met recht een designklassieker worden genoemd. Zijn iconische lijnen komen op de donkere Notte – dat ‘nacht’ betekent in het Italiaans – nog beter tot hun recht. Het model is bedoeld voor mensen die oog hebben voor detail en die hoogstaande kwaliteit weten te waarderen.
Het nachtelijke uiterlijk van de Vespa Notte betekent echter niet dat er geen in het oog springende contrasten zijn. Tegenover de diepzwarte carrosserie van de scooter staan hoogglans details als de spiegels, de iconische ‘stropdas’ voorop, de handgreep voor de passagier en de uitklapbare voetsteunen van de GTS Super 300 Notte.

De Vespa Notte is verder te herkennen aan zijn specifieke zadel en het logo op het achterscherm. Als Sprint 50 Notte en 125 Notte is het model er respectievelijk vanaf 3.939 euro* en 5.459 euro*. De Vespa GTS Super 300 Notte is er vanaf 6.239 euro*. Vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW, rijklaarmaak- en kentekenkosten, tenaamstelling RDW en SRN recycling bijdrage.

Vespa GTS Super 300 Notte

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws