Nieuw: Shoei RYD integraalhelm

Voor 2017 breidt Shoei haar toch al indrukwekkende integraalhelmgamma nog verder uit. Naast de sportieve X-Spirit III en NXR, en de meer toer georiënteerde GT-Air en Qwest, wordt de line-up volgend jaar gecompleteerd met deze nieuwe RYD, een lekker eigenzinnige helm met een ronduit badass uitstraling.

Die stoere uitstraling, die de helm niet alleen dankt aan zijn scherpe, aerodynamische design, maar ook aan de opvallende, krachtig vormgegeven luchtinlaten op kin en voorhoofd, gaat uiteraard niet ten koste van Shoei’s bekende draagcomfort. Basis van de RYD is bijvoorbeeld een 5-laagse AIM composiet (fiberglas) buitenschaal, in maar liefst vier grootten. Daarmee is voor elke maat een optimale pasvorm tegenover een zo laag mogelijk gewicht gewaarborgd. Ook het zachte, antibacteriële interieur – snel en makkelijk uitneembaar – draagt bij aan het draagcomfort en is bovendien voorzien van het zogeheten E.Q.R.S (Emergency Quick Release System), dat het voor hulpdiensten makkelijk maakt om de helm veilig te verwijderen.
De fluisterstille RYD is verder voorzien van een robuuste dubbel D-sluiting, snelwisselmechanisme van het vizier (getint en zelfkleurend vizier als accessoire leverbaar) en effectief ventilatiesysteem. Standaard wordt de helm bovendien geleverd met een Pinlock® anticondensvizier.

De nieuwe Shoei RYD, leverbaar in de maten XXS tot en met XXL, komt er in zeven uni kleurstellingen, variërend van fris wit tot trendy donker matgrijs. Hij is verkrijgbaar vanaf april 2017 voor de prijs van € 399,00.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief