Skip to main content

Nieuw: Rieju E-Tango elektrische crossmotor & supermoto

Rieju presenteert de nieuwe E-Tango; een hoogwaardige elektrische crosser in verschillende varianten voor op de openbare weg of op onverhard terrein. De E-Tango is leverbaar via de Rieju dealer voor de consumentenadviesprijs van € 5.999.-.

SuperMoto en Offroad

De nieuwe E-Tango is beschikbaar als 45 km/u bromfietsuitvoering in zowel een SuperMoto als OffRoad variant. De 4 kW sterke aandrijving zorgt voor maar liefst 242 Nm koppel aan het achterwiel. Er zijn 3 verschillende rij modi – Turtle, Rabbit en Rocket – om optimaal gebruik te kunnen maken van de batterijduur of vermogensafgifte. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat de uitneembare accu van 43 Ah binnen 4 uur volledig opgeladen is.

Uiteraard zijn ook de mechanische componenten van de bekende Rieju kwaliteit: een stalen perimeter frame, volledig instelbare up-side-down voorvork met 200 mm veerweg, instelbare Mono-shock achter, 210 mm remschijven met hydraulische 4-zuiger remklauwen, een 19” voorwiel en 18”achterwiel.

De SuperMoto variant heeft 17” wielen met straatbanden, is voorzien van een lager zadel (830 mm) en is bovendien uitgerust met een systeem voor regeneratief remmen. De E-Tango is met een gewicht van 78 kg licht en wendbaar. 

Ook de veiligheid is van topniveau. De E-Tango is uitgerust met een magnetische schakelaar met veiligheidskoord, die tegelijkertijd als startonderbreker fungeert.

Maximaal vermogen voor offroad gebruik

Voor puur offroad gebruik is er de E-Tango OffRoad uitvoering met een standaardvermogen van 5 kW. Als je het maximale uit je E-Tango wilt halen, dan is er een fabrieksupgrade mogelijk naar het volledige vermogen van 10,5 kW. Bij deze softwarematige fabrieksupgrade is een meerprijs van toepassing en vervalt de garantie.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws