Skip to main content

Nieuw motorblad in België: Motor Magazine

motorbladen

Vanaf 5 januari heeft Vlaanderen een nieuw tijdschrift: Motor Magazine. Het magazine kent een rijk Nederlands verleden dat teruggaat tot 1913, maar werd nooit eerder exclusief voor Vlaanderen gemaakt. Met een Vlaamse redactie en ondersteuning vanuit Nederland verschijnt Motor Magazine maandelijks. 

Hoofdredacteur MotoMedia, Thierry Sarasyn: “Met Motor Magazine bundelen we de krachten van de redacties van MotoMedia in België en PiTE Media B.V. in Nederland. Beide redacties zorgen voor het sterke online aanbod van motornieuws.be en motojournal.be in België en bieden lezers een diepgaander aanbod in een gedrukt magazine. Motor Magazine wordt een algemeen motortijdschrift met een brede focus en ijzersterke verhalen. Het Magazine vervangt de websites niet, maar zorgt ervoor dat we naast online media, nu ook een printmagazine kunnen maken. 1+1 is in dit geval 3, want de websites en het magazine zullen elkaar versterken.”

Algemeen directeur PiTE Media B.V., Nick Glättli: “Motor Magazine was een logische stap om de samenwerking die er al was tussen beide uitgeverijen, kracht bij te zetten. In Nederland publiceren we al MOTO73, Promotor en Classic & Retro Magazine. En we hebben de toonaangevende website motor.nl. Motor Magazine was de oudste titel in de Benelux en we zijn trots om het magazine met deze Belgische editie nieuw leven in te blazen. We doen dat op een moderne manier, want naast de gedrukte versie wordt Motor Magazine door motornieuws.be en motor.nl ook digitaal leesbaar.”

Motor Magazine verschijnt 10 maal per jaar

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws