Nieuw: Moto Morini X-Cape 650 Gold Wheels Edition

De X-Cape 650, de nieuwste adventure motor van Moto Morini, verrast met een compleet nieuwe versie. Naast de traditionele lichtmetalen wielen of spaakwielen, kunt u nu ook voor een versie met goudkleurige spaakvelgen kiezen. De X-Cape Gold Wheels Edition is een unieke motor, met een gedurfd karakter. Perfect voor idereen die, naast de geruststellende kwaliteit van de motor, op zoek is naar exclusieve, originele en gepersonaliseerde details. Dit is een comfortabele maar sportieve machine, die tijdens een avontuurlijke rit op en naast de weg schittert als het gouden uur.

Alberto Monni, General Manager van Moto Morini vertelt daarover: “Ik kan met trots melden dat onze X-Cape een van de meest gewilde motoren van dit moment is. Zij die voor de X-Cape kiezen, weten dat hij dankzij z’n topkwaliteit componenten een geweldige concurrent op de motormarkt is. Daarom is deze motor sinds zijn introductie een icoon geworden in zijn categorie. We hebben besloten om dat te vieren met een speciale editie: de gouden kleur vertegenwoordigt de prestige en de energie van de Moto Morini-familie – die in 2022 overigens haar 85-jarig bestaan viert.”

De kenmerken van de Gold Wheels Edition blijven dezelfde van de X-Cape die we kennen – veelzijdigheid en betrouwbaarheid – met een viertakt 650cc tweecilinder lijnmotor die 60 pk levert.

Het herkenbare stalen trellisframe, het royale zadel en het comfortabel brede en verstelbare stuur zorgen voor een optimale rijhouding, zowel voor de rijder als voor de passagier – ook tijdens lange ritten. 

De premium uitrusting blijft onveranderd, met onderdelen van de meest gerenommeerde merken en Italiaanse topkwaliteit. Het Brembo remsysteem – een garantie op vlak van veiligheid – wordt gecombineerd met een uitschakelbaar Bosch ABS-systeem.

De verstelbare Mazzocchi-voorvork is ontworpen voor een maximale stabiliteit en de Pirelli Scorpion Rally STR-banden bieden op hun beurt een onmisbare grip op elke ondergrond.

Alle details zijn zorgvuldig uitgedacht zodat de X-Cape-ervaring steeds op maat van de rijder is gemaakt: het makkelijk instelbare windscherm, het grote 7″ TFT-scherm, de elektronische bandenspanningssensoren en het geïntegreerde Bluetooth-systeem.

De X-Cape Gold Wheels Edition is een geweldige en kundige reisgezel, voor wie niets onmogelijk is, en die de weg goud kleurt bij iedere aanraking. Hij is wendbaar en gemakkelijk te besturen, zowel op lange trajecten als in het drukke stadsverkeer, zowel op onverharde wegen als op het asfalt.

De nieuwe X-Cape Gold Wheels Edition is vanaf de tweede helft september verkrijgbaar bij uw lokale dealer, voor € 9.499,-


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief